Op deze pagina hebben wij een greep van de ervaringen geplaatst van mensen die u voorgingen. Wij willen u hiermee een impressie geven van hoe onze reizigers hun vakantie hebben beleefd en hopen dat u nog meer inspiratie voor uw vakantie krijgt.

Dit was ongelooflijk

Dit was ongelooflijk.....wat was alles goed geregeld van A tot Z! We weten niet hoe we jou kunnen bedanken hiervoor!!! Voor alle hotels, prima kamers met airco,handdoeken voor het strand en zwembad en een goed ontbijt met lokale hapjes! Transfers die altijd stipt op tijd waren ( en dat is uniek in Greece, dat weten wij (:-)) met voldoende informatie in de enveloppen en mondeling toegelicht. De reisbescheiden die we van jou mochten ontvangen, niets ontbrak onvoorstelbaar!

Lees volledige review

Onze vakantie was super!

Wij hebben erg genoten van het eiland hoppen. Onze vakantie was super! Mykonos erg mooi luxe hotel, echt een aanrader. Paros heeft ons hart sneller doen kloppen, wat een mooie locatie en stranden. Hier willen we zeker een keer terug.

Lees volledige review

Fantastische vakantie in alle opzichten

Wij hebben een fantastische vakantie gehad in alle opzichten. Het weer, de accommodaties, de logistiek en de bezienswaardigheden waren perfect. Meer specifiek: Athene, het hotel was eenvoudig, maar de locatie was met 2 metrostations vanaf het centrum perfect.

Lees volledige review

Van het begin tot het eind genoten

Inderdaad ,we zijn terug van de vakantie en we hebben van het begin tot het eind genoten. Wat een leuke ,mooie eilanden (we waren vooral gecharmeerd van de kleinere eilanden). Elk eiland had weer zijn eigen charme en mooie uitzichten (soms al vanaf het appartement) We hebben geboft omdat we twee keer een upgrade kregen van de kamer ( 1 keer in een appartement van Saraya waardoor we dus ook een heel groot buiten gedeelte hadden en de eerste nacht op Kos,hotel Astron, waardoor we aan de voorkant van het hotel een kamer hadden en een mooi uitzicht hadden op de haven)

Lees volledige review

Geweldige vakantie

Wat betreft het reizen was alles erg goed geregeld. Op elk vliegveld/haven stond iemand op ons te wachten om ons vervolgens met een taxibusje naar de hotels te brengen (en ook weer terug naar haven/vliegveld). De hotels waren goed en netjes, we konden telkens bij aankomst al meteen inchecken en de kamers in en de service was erg goed, erg vriendelijk personeel. Alexandra Beach op Kos was het enige complex waarbij we de kamers wat minder van kwaliteit vonden, met name omdat deze erg ouderwets waren en een kleine badkamer/douche had. Van tevoren had je al aangegeven dat dit complex een klasse lager was, dus wat dat betreft hebben we daar natuurlijk ook zelf voor gekozen. Verder was dat complex wel erg leuk met een groot zwembad en bar erbij en dichtbij het strand. Op Rhodos en Symi hadden we ontbijt geboekt bij onze hotels, wat ook van goede kwaliteit was.

Lees volledige review

Drie geweldige weken eilandhoppen

Wij zijn afgelopen zondagnacht weer thuisgekomen na drie geweldige weken eilandhoppen! We hebben het fantastisch gehad. Het eilandhoppen zelf vonden we heel erg leuk, het was net of je iedere keer weer aan een nieuwe vakantie begon. Onze favorieten zijn Symi en Patmos, daar komen we nog wel een keer terug.

Lees volledige review

Prima vakantie

Wij hebben een prima vakantie gehad in Griekenland! De serviceverlening op de eilanden was prima en in Athene uitstekend! De hotel accommodaties vonden wij goed, alleen de kamer van het hotel op Spetses ietwat gedateerd. Vooral het bed. De gastvrijheid in zijn algemeenheid overal uitstekend. Een stipnotering verdient het hotel Mistral op Hydra!

Lees volledige review

Heerlijke vakantie gehad

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en hebben heerlijk genoten van alle eilanden die wij aan hebben gedaan. Athene was ook helemaal geweldig. 17 aug toen wij aankwamen in Athene stond de taxi chauffeur al op ons te wachten. In een nieuw Mercedes busje. Wij voelde ons echte VIPS. Aangekomen bij het Economy hotel konden wij gelijk naar onze kamer. Deze was prima. Wij zijn toen even gaan geo cachen bij het kerkje aan de Ermou.

Lees volledige review

Fantastisch!

er is maar één woord voor onze vakantie en dat is fantastisch! Het enige wat we op kunnen merken is: door de vroege vlucht naar Athene moesten we 3 uur wachten op Piraeus wat we als onprettig ervaarden. Op de luchthaven en op Poros werden we goed opgevangen.

Lees volledige review

We hebben echt genoten

. De reis in zijn geheel was prima geregeld. Er stond telkens iemand klaar om ons op te vangen. De koffers waren heel snel uit het vliegtuig op Skiathos. We moesten ruim 2 uur wachten op de ferry maar dat was eigenlijk niet erg. De zon scheen, leuk gezelschap, de vakantie was begonnen.

Lees volledige review

Top hoe alles geregeld was!

Wij hebben het enorm naar ons zin gehad in Griekenland. Alles hebben jullie super geregeld voor ons. De mensen waren aardig, de hotels waren super en de plekken waren prachtig. Overal hadden we precies genoeg dagen om de omgeving te bekijken, het had niet langer moeten zijn. De laatste dag in Athene bleek het hotel overgeboekt te zijn, ecomy hotel had voor ons een ander hotel geregeld, wat ook helemaal super was. De persoon die ons heeft opgehaald en weggebracht naar het vliegveld was ook erg aardig en meedenkend. Wij hebben genoten, bedankt!!

Lees volledige review

Geweldige vakantie gehad

We hebben een geweldig vakantie gehad. Wat een mooie eilanden. Zo'n mooie natuur en bijzondere plekjes. Mooie en goed verzorgde accommodaties en heel lieve mensen. Alles was super geregeld. Werden overal netjes opgehaald en naar de accommodaties gebracht. We hebben alleen 1 nacht extra op Skopelos moeten doorbrengen omdat er iets fout was gegaan met de tickets voor de boot. De tickets die wij hadden was voor een boot die uit de vaart was gehaald en we hadden nieuwe tickets moeten krijgen voor een andere boot.

Lees volledige review

Chapeau!!!

Wat een ervaring! En zeker voor herhaling vatbaar. Van begin tot het einde top geregeld. Auto stond klaar, prachtige accomodaties met idyllische uitzichten en de ferry's prima geregeld. Wat hebben we veel gereden, gezien en genoten van de mooie eilanden met zijn helblauwe baaien. Chapeau!!!

Lees volledige review

Bedankt!

Bedankt! We hebben een geweldige vakantie gehad. Elk eiland heeft wel zijn charme. Kefalonia met het leuke stadje Fiskardo, het mooie Myrtos strand en de Melissani grot lekker dicht bij het appartement. Het appartement met zwembad is zeer goed bevallen.

Lees volledige review

Bedankt voor alles

We hebben het fantastisch gehad.. de 3 hotels waren allemaal zo mooi en netjes. Ook het personeel was niets op aan te merken, allemaal zo beleefd, en zorgden goed voor ons. Eten en drinken e.d. was ook perfect, daarnaast waren de eilanden ook erg leuk en mooi om te bezoeken. Bedankt voor alles, zeg ik maar zo.

Lees volledige review

Heerlijke vakantie achter de rug

Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug in Griekenland. Onze eilandtour Santorini en Kreta was heel geslaagd. Wij zijn zeer tevreden over het mailverkeer. De duidelijke berichtgevingen en de reisinformatie.

Lees volledige review

Goed bevallen

Dankjewel! Onze vakantie naar Kreta is goed bevallen. De vier (vijf) locaties waren zeer verschillend en gaven de gelegenheid om Kreta goed te leren kennen. Aardig is dat de locaties verschillen in professionaliteit en warmte. Daar ligt een fijne balans tussen.

Lees volledige review

Perfecte organisatie

Heel erg bedankt voor de perfecte organisatie van de reis! Alle transfers zijn heel goed verlopen, hotels & appartementen waren ook prima in orde net zoals het huurautootje. We zijn verliefd op het prachtige Andreas hotel in Santorini; wat een gezellig hotel met uitstekende service! We hebben heel erg van de vakantie kunnen genieten! En Grieken zijn zulke gastvrije en goed engels sprekenden mensen! Je voelt je helemaal welkom. Wij zijn wel graag actief en dat was dan toch wel even omschakelen met de hitte. Maar een ochtendje actief zijn en dan lekker zwemmen en snorkelen is ook een goede combi gebleken. En de avonden zijn natuurlijk ook heerlijk doordat het zo warm is. Dus alleen maar lof; bedankt voor je tips & organisatie!

Lees volledige review