Afgelopen week zijn wij teruggekomen van een ontspannen vakantie met heerlijk weer en prachtige cultuur en natuur!
We begonnen in Athene, waar onze transfer al op ons stond te wachten om ons van het vliegveld naar het hotel te brengen. Het hotel Crystal City had een makkelijke centrale ligging en vriendelijk personeel. Helaas hadden we de pech dat we samen met een luidruchtige groep jongeren op de verdieping sliepen, dus onze nachtrust was niet echt goed. Maar dat kon jij ook niet weten ;) In Athene hebben we onder andere een bezoek gebracht aan de Acropolis en de plaka, waar we van hebben genoten.
Na twee dagen Athene heeft onze transfer ons mooi op tijd voor de ingang van de boot naar Naxos afgezet. Na het drukke Athene was het een verademing om in de rust van Naxos terecht te komen. Het Katerina-hotel was fantastisch! Een hartelijke ontvangst, een mooie ruime kamer, heerlijk ontbijt en vlakbij het strand. Op Naxos zijn we naar de hoofdstad geweest, wat bijzonder leuk was, met de smalle straatjes, de mooie uitzichten en de mooie zonsondergang!
De laatste dagen hebben we op het mooie Santorini doorgebracht! De transfer van de haven naar het hotel was een excursie op zich, met alle indrukwekkende uitzichten in het heuvelachtige gebied. In het Afroditi Venus hotel hebben we een fijn verblijf gehad met een heerlijk ontbijt! In Santorini hebben we Akrotiri bezocht, samen het indrukwekkende rode strand. Ook hebben we een prachtige wandeling gemaakt van Fira naar Imerovigli, met mooi uitzicht over het eiland! Daarnaast zijn we mee geweest met een bootexcursie naar het actieve deel van de vulkaan van Santorini (Nea Kameni) en hebben we gezwommen in een hot spring, wat een hele bijzondere ervaring was! Aan het eind van de excursie zijn we afgezet in Oia, om dat verder te voet te verkennen.

Wij hebben kortom een heerlijke vakantie gehad, met een goede balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij alles top geregeld was. Hartelijk dank daarvoor!
De volgende keer dat we naar Griekenland op vakantie gaan, gaan we zeker weer met Eilandhoppen op maat!

Hartelijke groet,
Sander en Corline

Vraag ook een offerte aan voor de 9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis