Onze vakantie is ons uitstekend bevallen. De accomodaties waren alle vijf prima, evenals de plaatsjes waar we verbleven.
We noemen specifiek:
- Alle reislogistiek klopte. Steeds kwam de taxi op tijd.
- De frequentie van vier dagen per eiland is precies goed. Na een reisdag begonnen we met relaxen, daarna het eiland verkennen, weer een dag zwemmen/zonnen/lezen en dan weer op pad naar het volgende eiland!
- Natuurlijk was de ene accommodatie mooier/leuker dan de andere, maar dan stond daar altijd weer iets tegenover. Zo was de kamer in het Benois Hotel op Syros klein, maar compenseerde het uitgebreide ontbijt dat meer dan voldoende. En de Likio Studio op Andros was eenvoudig (we misten niets hoor), maar het restaurant-aanbod in Batsi geweldig.
- De stranden waren allemaal goed: mooi zandstrand.
- We zijn enorm goed geholpen toen we onze laptop kwijt waren. Het Benois én het Hermes Hotel op Santorini (en jij ook) hebben zich met succes ingespannen om de laptop naar ons terug te krijgen.
- We hebben Andros, Tinos en Syros als authentiek Grieks ervaren en lekker rustig. De kracht van Naxos zit wat ons betreft in het historische binnenland - we hebben een indrukwekkende bustrip gemaakt - en niet zozeer in de soms erg drukke kuststroken. Santorini was vol en toeristisch, maar we hebben genoten van Akrotiri!
- Mede door deze eilandhop-ervaring weten we nog beter waar wij ons prettig bij voelen en kunnen daarmee bij een volgende Griekse vakantie rekening houden.

Hartelijk dank voor de heerlijke vakantie en we zullen zeker nog eens van jullie service gebruik maken!

Met veel groeten,
Annemiek en Berend

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Andros - Tinos - Syros - Mykonos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis