Hallo Andros,

Wij hebben een hele leuke reis gehad en de variatie in het programma was prima, net zoals de onderkomens. Had ik meer tijd gehad vooraf had ik misschien nog wat aangepast en het feit dat je de vouchers pas in Athene onder ogen kreeg betekende dat aanpassen van overtochten op het laatste moment moet gebeuren indien mogelijk.

Laat ik voorop stellen dat we absoluut niets te klagen hadden en enorm hebben genoten.

Mykonos - werkelijk schitterende plek en prachtig appartement op een rustige plek. Druk strand in de buur voor diegene die dat zoeken en een heel rustig strand onder handbereik net als voor de liefhebbers Paradise beach en super paradise beach,zonder dat je daar wat van hoort.

Paros - leuk voor een paar dagen, maar in het geheel naar onze smaak niet echt een toegevoegde waarde. Aardig hotel appartement maar wel een enorme steile klim naar boven en redelijk ver van het stadje.

Amorgos, In tegenstelling tot Paros wel een interessant eiland en vooral enorm leuk appartementen complex met geweldige mensen. Hier 2 dagen langer zou geen straf zijn wat rondrijden was dan meer voor de hand liggend. De overtocht vanuit Paros hadden wij al aan laten passen, maar ook het vertrek kan bijna vanaf het complex een uur later, handiger voor de mensen op het volgende eiland dat zeer dichtbij ligt. Een andere familie die ook via Eilandhoppen op maat geboekt had was jaloers op onze overtocht overdag, want een ritje slingerend door de bergen midden in de nacht als je moe bent........

Koufonissi Leuk klein eilandje, de schoonmaaksters van dit complex willen wij thuis wel inhuren, niet te geloven en hele vriendelijke mensen waarbij de dochter des huizes een heel eigen stijl heeft waar wij enorm om hebben gelachen schitterend mens die je enorm op je gemak kan stellen. Hier kwamen wij er achter dat in tegenstelling tot de bevestiging en vermelding het ontbijt wel in de prijs zat en hebben zelfs 3x ontbijt gehad bij 2 overnachtingen,betalen mochten we echt niet. De BB op de voucher stond dus blijkbaar voor bed en breakfast. Dat stond er op Amorgos ook op, maar aangezien de bevestiging zonder ontbijt vermelde hebben wij daar geen gebruik van gemaakt, verder geen probleem.

Naxos Een eiland waar een dag extra ook geen straf zou zijn, zeker niet in het complex waar wij zaten. Wordt eentonig,maar wederom erg vriendelijk, enorm schoon en stil en ruim. Ook hier vermelde de voucher BB en kregen we het ontbijt erbij...

Santorini moet je gezien hebben erg indrukwekkend, maar voor ons lang genoeg, te druk, prima plek om te overnachten we kwamen er bij het vertrek pas achter dat het in het stadje om 5 uur 's morgen nog volop herrie van muziek was, daar hadden wij niets van meegekregen.


Wat voor ons lastig blijft als Nederlanders bij het huren van auto;s is dat je er echt op moet wijzen dat we de schades echt graag op papier hebben staan dat doen ze behalve op Naxos nergens. (altijd gehuurd via de kantoren die de rest ook geregeld hadden) Ik weet dat dit in landen als Spanje Portugal ook steeds gebeurd, maar het maakt onzeker, zeker als je bij het ophalen niet eens bij hoeft te zijn, zet maar neer, sleutel onder de mat klaar...

Al met al eens kijken wat we volgend jaar of voorjaar gaan doen, er zijn nog eilanden genoeg, en het duiken al is het geen rode zee is zeker niet verkeerd.

Met vriendelijke groet en bedankt, Ans, Marian en Ron

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis