We hebben een heerlijke vakantie op de Griekse eilanden achter de rug. Alles was prima geregeld. Compliment daarvoor. Toen ons laatste bootticket niet bij de papieren bleek te zitten waren zowel jij als de contactpersoon in Griekenland direct bereikbaar en was dat probleem ook weer snel opgelost.
De accomodaties waren goed tot prima. We houden zelf niet zo van hotels dus daar zouden we een volgende keer een andere keuze in maken. Astron Hotel: zeer vriendelijk personeel, kleine kamers maar schoon. Het Plaza-hotel op Kalymnos vonden we minder, afstandelijk en niet betrokken personeel, kille sfeer, maar de kamer was schoon en locatie prima. Geen fles water in de koelkast bij aankomst, geen gelegenheid om een kopje thee of koffie op de kamer te zetten, bar buiten om 18 uur dicht en vanuit de bar binnen geen drankje meer mee naar het zwembad mogen nemen.
Over de andere accommodatie niets dan lof. Tip ivm informatie betr. Ostria studio’s op Lipsi: vanaf de boot de 1e weg links omhoog nemen, studio dan direct aan je li-hand. Ostria studio’s staat vanaf de weg niet aangegeven. Sleutel zit in de deur van het appartement. Schoon, genoeg voorzieningen, fijne plek.
Rafaela apartments op Patmos vonden we een topper. Saraya (Leros) en Katarina en Evi’s (Kos) ook prima.
Kortom, het was een fijne zonnige vakantie waar de aloude Griekse gastvriendelijkheid nog volop aanwezig was. We komen vanaf 1973 in Griekenland en kennen het land goed. Wat ons positief verraste was de geoliede organisatie van de ferry’s en de snelle draagvleugelboten, nooit geweten dat de Grieken volgens schema op tijd kunnen varen :).
Met hartelijke groet,
Ellen en Reinier

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Lipsi - Patmos - Leros - Kalymnos - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis