Hallo Andros,

Wij hebben het fantastisch gehad. Onvergetelijk! Van het begin tot het eind klopte het. Alles was tot in de puntjes toe geregeld en dat wat mis ging, de ferry tickets, daar heb ik geen ongemak van ondervonden omdat jullie het al onder schot hadden.
Eilandhoppen op Maat is wat ons betreft voor herhaling vatbaar.

Waar we echt naar toe terug willen is Sifnos. Dit eiland staat met stip op 1.
2. Folegandros
3. Milos/Paros
4. Santorini

En wat werden we verwend in Niriedes Hotel op Sifnos. Hier willen we beslist nog een keer naar toe terug. Dit hotel verdient echt 5 sterren voor hospitality. Alles klopte!

Het enige wat tegen viel was hotel Salt op Milos. We hadden gedacht dat er een zwembad zou zijn en wij vonden het niet prettig dat het ontbijt alleen maar op de kamer geserveerd kon worden. Het plaatsje Pollonia vonden we ook niet aantrekkelijk.
En wat waren we blij dat we maar 1 volle dag op Santorini zaten. Wat een toeristische heksenketel. De kamer met prachtig uitzicht bij Dana Villas maakten heel veel goed. Aandachtspunt is wel dat we het ontbijt te wensen over laat. Weinig keus, niet smakelijk, groen gekookte eieren, spons omeletten, overrijp fruit. Hier kan beslist nog een professionele en voor smakelijke slag in gemaakt worden.

Tot een volgende boeking,
Delian, Merel en Lars

Vraag ook een offerte aan voor de 16-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Paros

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis