Ik kan heel kort zijn, wij hebben een heerlijke vakantie gehad,super geregeld!
We begonnen in Athene, leuk maar inderdaad 2 nachten voldoende,wat een drukte daar!
Daarna naar Syros, heerlijk,prachtig hotel,lekker ontbijt en strand voor de deur en niet te vergeten een heerlijk restaurant bijna naast het hotel,heerlijk bijkomen na Athene.
Daarna naar Paros,dat vonden wij een prachtig eiland,met de quat het eiland rondgetoerd,prachtig!!!! En de plek van het hotel, het uitzicht op de baai , prachtig! Genoten! Enige minpuntje badkamer in hotel met vies plakkerig douchegordijn en elke keer na het douchen dat de badkamer blank stond,maar dat kon de pret niet drukken.
Daarna naar Naxos,dat was even slikken en een overgang voor ons,dit vonden wij het minste eiland en hotel,gelukkig hebben we ook hier een quat gehuurd en meer van het eiland gezien en zagen we dat net buiten het dorp het veel mooier was en prachtige stranden,en zagen we de schoonheid van dit eiland.
Als laatste Santorini,in een woord geweldig/prachtig!!!!
We hebben de catamaran zeiltocht gedaan met de prachtige zonsondergang, super, prijzig maar een aanrader.
Ook het Hermes hotel,super! vlakbij dorp en zelfs het strand was dichtbij.
Al met al een hele mooie vakantie gehad,top geregeld,overal werden we netjes opgewacht/ opgehaald door hele vriendelijke mensen en Santorini was een geweldige afsluiter!
Dus Andros,heel erg bedankt voor deze goed uitgekozen vakantie,wij hebben er onbezorgd van genoten en voor herhaling vatbaar,maar dan natuurlijk andere eilanden.

Met vriendelijke groet, Jos en Marcia

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Syros - Paros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis