Hai Andros,

Wij hebben het heerlijk gehad op vakantie. Veel gezien en gedaan. Aantal dagen per eiland was precies goed voor ons!! erg blij mee.

Santorini is erg toeristisch maar als je van de gebaande paden blijft zie je veel moois. Ik vind het wel een must om iets te huren (op elke eiland als je iets wilt meer wilt zien dan de grote stadjes) of het nou een quad of auto is, dat realiseer je pas als je daar bent. Het appartement was prima. Goede ligging in Firostefanie!! Erg blij mee dat we daar zaten. De badkamer was mwah maar verder zaten we aan het zwembad wat goed beviel. Ik ben erg blij dat ik van te voren had aangegeven om niet aan de straatkant te zitten (had ik gelezen) en nu weet ik waarom; veel lawaai! Dus prima appartement, mits je niet aan de straatkant zit.

Naxos was het appartement top en de ligging helemaal! Zeker een aanrader voor andere reizigers. hele aardige familie die het appartement runt.

Paros heel fijn dat we in nassoua zaten! prima ligging en apparement was prima.

Mykonos was een fijn appartement. Qua appartement kan ik het zeker aanraden. De ligging was wel iets meer uit de buurt van alles. bus gaat maar 1 keer in het uur, dan ben je wat meer gebonden. Op zich voor ons niet heel erg omdat we toch meer aan het luieren waren. Wellicht dat wij het liefst in Ornos hadden gezetten waar je nog wel de rust hebt maar ook genoeg restaurantjes om in de buurt te eten en strand.

We zijn in een fijne periode naar de cycladen geweest, geen mega drukte maar wel dat het nog gezellig druk is en voor 95% is alles nog open. Ik weet niet of ik het mensen zou aanraden om vanaf deze week nog te gaan. Men vertelde ook dat ze vanaf deze week dicht gingen.

Transfers verliepen heel prettig, ferry tochten waren prima. Alleen die van vier uur was wat lang. Als het sneller had gekund hadden we wellicht het geld er voor over gehad. Maar zeker een aanrader om van eiland tot eiland te gaan met de ferry.

Athene was de verrassing van de vakantie. Hele mooie historische stad waar je eigenlijk te weinig over hoort. Het hotel was ok, gedateerd maar prima en het ontbijt top.

Mocht ik nog iets anders bedenken hoor je het :-) Dank voor regelen in ieder geval!

Groetjes Melissa

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis