Wij hebben enorm genoten van de mooie vakantie op de prachtige cycladen. Wat een pareltjes zeg!!

Hotel Zephyros op Santorini was echt geweldig!! Prachtig hotel, supergoed en uitgebreid ontbijt en een mooie kamer (zag er heel nieuw uit) Het eiland is ons heel goed bevallen, met Oía als hoogtepunt. Ook Kamari is een erg leuke plaats om te verblijven, mooi strand en leuke boulevard.
Hotel Katerina op Naxos was ook prima, badkamer wel wat krapjes en verouderd maar verder echt niets te klagen hoor, vriendelijke eigenaar en personeel. Ontbijt echt super daar. Fijn zwembad met ligbedden en het strand echt op steenworp afstand. En wat een prachtig eiland!! we hebben genoten van de pittoreske plaatsjes en supermooie stranden!! echt fantastisch!!
Parian Village op Paros ook mooi hotel met schitterend uitzicht over de baai. Ook daar badkamer klein en verouderd maar verder mooie kamer, ontbijt iets minder dan in de 1e 2 hotels. De wandeling naar het dorp is wel pittig maar zorgt wel voor de broodnodige beweging 😊 Paros is ook een mooi eiland, we hebben een auto gehuurd en in een dag kun je het hele eiland wel bekijken.
En als laatste Vienoula's Garden op Mykonos, mooi hotel wat vernieuwd wordt. Wij hadden supermooie gerenoveerde kamer dus dat was wel een gelukje, alles spiksplinternieuw. Ik denk dat het hotel straks wel in een duurdere categorie valt gezien de veranderingen die doorgevoerd worden. Mykonos is mooi maar wel heeeeeel druk! Helemaal als je net naar Naxos en Paros bent geweest, en ook Santorini was een stuk rustiger. Maar al met al hebben we ook op Mykonos fijne dagen gehad. Ik denk dat wij naast dat wij zelf heel enthousiast zijn over de reis ook veel anderen enthousiast hebben gemaakt. We zullen ze allemaal aan jou doorsturen 😉 Het is ons heel goed bevalllen, alles was supergoed geregeld met taxibusje en boot etc.
Wij kijken terug op één van de leukste reizen die wij hebben gemaakt. Bedankt daarvoor!

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis