Beste Andros,
Laat ik beginnen om je nogmaals te bedanken voor al het voorwerk.

Mede hierdoor hebben we een heerlijke en onvergetelijke vakantie gehad.

Bij aankomst in Athene stond de taxi direct klaar en waren we al snel in ons hotel.

Een heerlijk begin. Verder is alle prima verlopen zoals je dat had gepland.

Alleen op Amorgos liep de transfer in de soep, omdat men had verwacht dat wij die nacht pas zouden aankomen in plaats van 's middags. Maar na een paar telefoontjes was dit in een half uurtje opgelost.

Verder hebben we heerlijk genoten van de gastvrijheid van de Grieken, hebben we hele mooie dingen gezien en heerlijk gegeten. En dat alles onder een heerlijk zon.

Zoals van te voren met elkaar besproken houden wij van wij kleinschalige en wat luxere accomodaties. Hierbij zijn Saint Andreas (Paros) en Tzekos (Santorini) ons zeer positief bevallen. Eerlijk gezegd viel Lakki (Amorgos) en Birkos (Naxos) ons wat tegen qua accommodatie. Hierbij wil ik direct aangeven dat dit ook onze keuze is geweest en dat deze keuze mede is gemaakt vanwege budgettaire redenen.

Achteraf zouden we waarschijnlijk ook meer (indien mogelijk) gekozen hebben voor de snelle boot omdat het af en toe toch wel een lange zit was en hierdoor het gevoel was een dag 'kwijt' te zijn. Maar goed, dan ben ik ook wel erg kritisch.

Positief vinden wij dat jouw advies om slechts 2 dagen op Santorini door te brengen.

Een heel mooi, maar erg druk klein eiland, dat je inderdaad na enkele dagen hebt gezien. Amorgos staat qua beleving bij ons op één, Paros op 2, gevolgd door Santorini en Naxos vonden wij ook erg mooi, maar had het minst indruk op ons. Graag hadden we een paar dagen Naxos omgeruild voor Paros en Amorgos.

Maar onze conclusie is dat het gewoonweg een heerlijke vakantie is geweest, die wij niet hadden ervaren als jij niet zo met ons had meegedacht. Onze complimenten hiervoor. We zullen eilandhoppenopmaat.nl zeker bij anderen aanraden.


PS je mag bovenstaande gebruiken als recensie voor bv. je website.

με ευγνωμοσύνη και το είδος αφορά

Wim en Ellen

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis