Beste Andros,

We zijn afgelopen maandag thuis gekomen na een geslaagde vakantie op de Sporaden.
Alles was perfect geregeld! Telkens stond taxi klaar, werden we voorzien van de nodige informatie en tickets, overal keurig naartoe gebracht of opgehaald. Tevens werd er bij wijziging ferrytijden gezorgd voor nieuwe tickets en kregen we zelfs in hotel Ionian op Skopelos om die reden nog gratis langer de beschikking over onze kamer. In alle accommodaties uiterst vriendelijk behulpzaam personeel. Accommodaties waren ook allemaal prima in orde en zagen er verzorgd, schoon, zuiver en gezellig uit.
De volgorde van de bezochte eilanden was precies in de juiste volgorde. Van heel rustig naar telkens wat meer bedrijvigheid
Het weer heeft helaas in de eerste anderhalve week niet altijd gezorgd voor een zonnetje en hebben we vooral veel bewolking en frisheid gehad maar bleef het wel droog. Vooral op Skiathos werden we getrakteerd op volop zonnige laatste dagen. Helaas kun je de zon niet met garantie boeken.
Al met al zeker voor ons reden om in de toekomst nogmaals gebruik te maken van je organisatie. Top hoe alles geregeld was!
Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Mieke en Marco

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Alonissos - Skopelos - Skiathos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis