Beste Andros,

Om kort te zijn: het was fantastisch. Zowel de eilanden als de accommodaties waren prima. Er was wel wat verschil in kwaliteit tussen de hotels, maar geen was beneden peil.

Onze complimenten ook over de organisatie van de transfers en de gehele reis: overal stond steeds iemand op ons te wachten. Er waren wel vertragingen met de veerboten, maar we hebben ons daar niet druk om gemaakt.. Vooral de eerste (Zanfos Ferries) was vertraagd omdat de boot tijdelijk vervangen was door een andere, die trager voer en blijkbaar lastiger was qua op en afrijden van de (vracht) auto's.

Enig klein organisatiepuntje was dat bij vertrek in Santorini vergeten was het hotel een fax met de vertrektijd van de transfer toe te zenden. Omdat we zelf hier achteraan zijn gegaan hoorden we gelukkig nog tijdig de vertrektijd.

We hebben onze buren zo enthousiast gemaakt dat ze ook direct bij jullie geboekt hebben: zij vertrekken (zoals je weet) volgende week om te hoppen


Hieronder schets ik even heel beknopt ons reisverloop:

Vlucht naar Santorini Vertaging 1,5 uur wegens landingsbaan problemen Mykonos, verder prima vlucht
Transfer van luchthaven Santorini - accommodatie op Santorini Prima
Santorini (Andreas Hotel) We hadden goede kamer, hotel was erg schoon, sandwich mee ipv ontbijt omdat we al heel vroeg weer weg moesten op ferry
Sifnos was prachtig, hotel erg goed en rustig. Strand/haven op 50 m was heerlijk.. Ook prima bij zwembad, heel gastvrij. Ontbijt heel goed met (uniek, verder niet gehad) vers sinaasappelsap, en espresso. Rruime keuze op uitgebreid buffet Dit was beste ontbijt van gehele reis.
Ferry Sifnos – Milos Ruige zee, Winnie zeeziek, niks aan te doen..
Milos (Santa Maria Village) Dit was een heel goede kamer, we hoefden niet te verhuizen (erg blij mee) en hadden direct tweepersoons bed. Kamer was erg gunstig en privé gelegen in het complex.Ontzettend aardig en behulpzaam personeel. Ook dankbaar dat de eigenaar bemiddelde met autobedrijf bij schade: we hadden voor 2 dagen een auto gehuurd die, toen we terugkwamen van een strand, aangereden bleek te zijn door iemand en een paar forse deuken aan de zijkant had opgelopen. Volledig eigen risico afkopen eerder was niet mogelijk (had ik wel om gevraagd), dus moesten we zelf betalen. In overleg is dat afgemaakt op €250.

Ferry Milos - Folegandros Ruige zee, behoorlijk vertraagd, niet erg..
Folegandros (Odysseus Hotel) Hotel was ok, wel erg winderige periode getroffen, in combinatie met ligging boven op helling, waardoor we nauwelijks buiten konden zitten of bij het zwembad. Ontbijt was wel ok, niet bijzonder gevarieerd. We hebben zelf ter plekke een upgrade van de kamer geregeld, omdat we de oorspronkelijke wel erg klein vonden. Voor €60 per nacht extra een kamer op bovenverdieping met balkon en uitzicht naar 2 kanten over zonsondergang. Heerlijk.
Santorini (Andreas Hotel) Hier hetzelfde hotel als eerste nacht, helaas met veel mindere kamer dan bij eerste nacht verblijf, hier toch 2 aparte bedden helaas. Ontbijt was minst uitgebreide van alle accommodaties, maar nog steeds vrij redelijk van kwaliteit.

Hartelijk dank voor de geboden service en wie weet tot een andere keer. Het was heerlijk zo zorgeloos te kunnen reizen.
Met hartelijke groet ook namens Winnie,
Marc

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis