Beste Andros,

We hebben een heerlijke vakantie gehad, alles was prima geregeld. De huisjes waren goed, goed verzorgd.
Athene: prima hotelletje, 1 dag om te bezoeken is meer dan voldoende. Alle hoogtepunten kun je dan zien.
Mykonos: gelukkig een rustige plek, wel wat te ver van de supermarkt (1,5 km lopen langs drukke weg of per bus). Prachtig uitzicht en 2 leuke strandjes vlakbij. (1 heel mooie op 20 min lopen). Dit huisje zou ik er in houden. Op Mykonos hebben we geen auto gehuurd, we zijn met de bus Ano Mera geweest, dit is niet nodig. Mykonos stad is erg leuk, wel druk. Twee keer zelf gekookt.
Naxos: Goeie tip om een auto te huren, we hebben een dagtocht gemaakt van 100km. Kosten inc. benzine 70€. Locatie was erg goed, wel erg beperkte faciliteiten om zelf te koken. Goed opgevangen en afgezet. Naxos stad is erg leuk om te bezoeken, goed te doen per bus ook. Stranden zijn erg mooi en goed te belopen..
Amorgos: was het leukste van de 4 eilanden vanwege de rust en schoonheid. Auto moet gehuurd worden, (geen quad of scooter) Quad of scooter zou ik overigens nergens huren vanwege de veiligheid. Met de auto het klooster bezocht en verder het hele eiland gezien. Appartement was zeer goed, heel aardige mensen en schone ruime kamer met voldoende faciliteiten om te koken (echter niet gedaan). Achteraf hadden we liever 2 dagen langer hier gebleven en maar 1 dagje naar Santorini.
Santorini: Heel mooi om te fotograferen, lekker gegeten in Oia laatste avond met zonsondergang. Gereserveerd vooraf, dit zou ik andere klanten ook aanraden. Mooie zonsondergang meegemaakt. Verder is Santorini een gekkenhuis en niks voor ons. Twee dagen waren net vol te houden, maar beter is om hier 's ochtends aan te komen, een dagje foto's maken, lekker uit eten gaan en dan de volgende dag vliegen. Het appartement was super! Lekker gezwommen ook in het zwembad. Locatie was iets minder, we hebben 2 keer een half uurtje gelopen naar Fira (bus rijdt niet zo vaak of is vol en rijdt door). Wat we verder belangrijk vinden is dat je af moet raden om met ezeltjes te gaan rijden. Dit is dierenmishandeling en zo houdt je het in stand.

Kortom, een top vakantie gehad. Vooral Amorgos vonden we erg leuk, Santorini waren we een dag te lang. Echter kan ik me voorstellen dat andere mensen hier wel erg van houden, vooral het uitzicht. Santorini moet je denk ik bezoeken buiten het seizoen.

Als je verder nog vragen hebt of iets wilt weten van onze huwelijksreis, dan hoor ik het graag van je. Bedankt dat alles zo goed geregeld was en dat we ons nergens zorgen om hoefde te maken.

Vriendelijke groet,

Bram en Pascale

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis