Beste Andros,

We hebben een geweldige vakantie gehad. Alles is perfect verlopen. Het is toch altijd een beetje spannend of er op de afgesproken momenten wel iemand staat met het bordje met je naam erop, maar dit was telkens weer het geval. Alle transfers kwamen perfect op tijd, de reisleiders ter plaatse op Santorini en Paros waren behulpzaam (we hebben bijv. 2 dagen een auto gehuurd op Paros en dat was prima geregeld door de plaatselijke reisleider).

De accomodaties waren prima. Op Santorini waren alleen de keukenbenodigdheden erg minimaal. Er was een kookplaatje, maar bijv. geen 1 pan. Servies en bestek ook heel beperkt. Zelf koken was dus eigenlijk niet mogelijk daar. Gelukkig zaten we op loopafstand van vele restaurantjes, dus we zijn niet verhongerd. ;-)

Op Paros vonden we het appartement echt helemaal super. Prachtig gelegen, met uitzicht op de baai en een heerlijk zwembadje erbij. Het scheelt wel dat we in het voorseizoen waren en we geen buren hadden en het zwembad voor onszelf. Ik kan me voorstellen dat het in het hoogseizoen als alle appartementen bezet zijn, wel een wat ander verhaal wordt. Dan zit je wel dicht op elkaar en heb je een stuk minder privacy. Maar daar hadden wij nu geen last van gelukkig.

Het hotel in Athene was ook prima. Eenvoudig, maar prima. Gunstig gelegen, op loopafstand van Plaka en de Acropolis.

Kortom, een perfecte vakantie en goed geregeld! Hartelijk bedankt voor alles en als ik nog eens naar Griekenland wil, weet ik jullie te vinden!

Groeten,
Petra

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis