Wat was het weer een fantastische reis! We zijn op plaatsen geweest waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Ook de locaties van de hotels waren stuk voor stuk bijzonder.
De eerste dagen naar Sivota: heerlijk bijgekomen, bootje gehuurd, naar strandjes geweest, door het plaatsje geslenterd en de omgeving verkend. Het hotel was basic maar prima, het lag fantastisch met een prachtig uitzicht vanaf het balkon.
Daarna naar Meteora. Wat was dat een bijzondere bestemming met de kloosters op de rotsen. We hebben een wandeling gemaakt met een gids die veel wist te vertellen over de natuur, de geschiedenis en de kloosters. Echt een aanrader. Het hotel (Doupiani house) was heerlijk. Mooie kamers, zeer uitgebreid ontbijt en een fijne tuin waar we ’s middags onder het genot van een lekker glaasje wijn nog konden nagenieten van het prachtige uitzicht op de Meteora.
Vervolgens door naar Ioannina. Een levendige stad waar nog niet veel buitenlandse toeristen naartoe gaan. Dit maakte het extra speciaal. Het hotel was heel knus ingericht met een leuk binnenplaatsje waar je ook kon ontbijten. Ook dit hotel lag ideaal, dicht bij de bezienswaardigheden.
Na een aantal dagen veel te hebben ondernomen was het heerlijk bijkomen op Paxos. Gaios is een weliswaar toeristisch maar erg gezellig plaatsje met veel restaurantjes. Een heerlijk stranddagje op Anti-Paxos gehad en ook hier weer een bootje gehuurd en een dagje om het eiland gevaren. Het was fijn dat dit hotel een zwembad had waar we aan het eind van de dag nog even lekker konden bijkomen. Erg vriendelijk personeel.
De laatste paar dagen hebben we op Corfu doorgebracht. In het begin moesten we een beetje wennen en onze weg vinden. Het hotel was prima maar lag wat afgelegen. In de buurt was een lang zandstrand, waar ook de leuke restaurantjes zaten. Er naartoe lopen kostte ongeveer een kwartier. Met de auto zijn we nog naar andere strandjes in leuke baaitjes geweest, maar dat was altijd toch al gauw een uur rijden. Ook Corfu-stad lag op een uur rijden. Het uitzicht vanaf ons balkon was wel weer geweldig.
De hele reis was weer uitstekend geregeld door jou. Even wat problemen met de ferry-tickets van Paxos naar Corfu, maar ook dit werd prima opgelost. Kortom: een geweldige vakantie.
Als we weer naar Griekenland gaan dan zullen we dit zeker via jou doen!

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Sivota - Meteora - Ioannina - Paxos - Corfu

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis