Kort gezegd: wij hebben genoten, én omdat de organisatie perfekt was én omdat we een goed gevoel hadden met en bij de Grieken !

In het bijzonder wil ik nog even meldden dat,

- hotel Katherina in Naxos er zeer positief uitsprong (de accomodatie, het ontbijt en zeker de benadering van eigenaar en personeel)

- de autohuur op Kreta als plezierig is ervaren (locatie en voorwaarden)

- het plaatsje Mirtos een zeer leuke verassing was (jullie accomodatie heb ik overigens gezien, deze zag er very o.k.uit !)
NB: wij hadden via booking.com Mirtopolis geboekt, dit zou ik niet meer doen en anderen afraden: overpriced , verassende voorwaarden ter plekke: bijbetalen bij gebruik
airco., geen schoonmaak/verwisseling beddegoed of handdoeken en zelf aan het eind van het verblijf afval wegbrengen. En niet onbelangrijk: voorstelling op booking.com geeft
een verkeerd beeld van de werkelijkheid, het lijkt alsof er twee appartementen verhuurd worden, feitelijk zijn er acht (8) verblijven naast elkaar, privicay is dus ver te zoeken.
Omdat wij in het voorseizoen zaten hebben we gelukkig nog wel relaxed van het mooie uitzicht kunnen genieten !

- wij de tweede week Kreta in Plakias zijn geweest, ook een wat kleiner leuke plaats om door te brengen en de omgeving te verkennen.

Tot zover een korte reactie , en gezien de ervaringen met Eilandhoppen op Maat misschien tot in de toekomst !

Groet,

Hans

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini - Kreta

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis