Uiteraard, je “koopt” een dienstverlening en vertrouwt erop dat alles geregeld is zoals het vooraf genoemd en beschreven staat. Heerlijk dat dit dan in de praktijk ook zo blijkt te zijn.
Alle documenten op tijd ontvangen, de vlucht die keurig op tijd vertrekt, een chauffeur die ons (compleet met bord met onze naam) op het vliegveld in Athene ophaalt, het Athens Centre Square Hotel waar ze op ons stonden te wachten, de keurige kamers, het prima en uitgebreide (voor onze dochter met grote keuze aan glutenvrij) ontbijt, kortom… volledig aan de verwachting beantwoordend!
Zo ook de veerboot naar Naxos en het prima Cycladic Islands Hotel. Zeer gastvrij en gezellig! Volop de kans gehad om van het weer en het eiland te genieten.
En na een paar dagen heerlijk relaxen de transfer naar Santorini. Met het Andreas Hotel vlakbij de boulevard ook hier weer een hotel dat ons prima is bevallen.

Wij hebben in deze vakantie de kans gekregen (en benut) om wat van de cultuur te kunnen snuiven, van de keuken te kunnen proeven en van de rust te mogen genieten. De accu’s waren weer helemaal in optima forma toen we na afloop weer thuis kwamen. Een prima geregelde vakantie, compleet ontzorgd!

Zoals gesteld, je “koopt” een dienstverlening… maar wij kregen de “royal service”!
Dank je wel daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Jola en Rob

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis