Beste meneer Bosman,

Allereerst hartelijk dank voor alle moeite die u voor ons gedaan heeft, het heeft ons een heerlijke vakantie opgeleverd! Dit doet al vermoeden dat wij het naar ons zin hebben gehad, wat meer dan waar is. Afgezien van het weer (dat natuurlijk moeilijk te regelen is) was ook de rest naar wens. Alle transfers waren top geregeld en gezien het vroege moment in het jaar waanden wij ons als heuse VIPs. Taxibusjes voor ons alleen, persoonlijke aandacht van de hotels/appartementen en heerlijke rust.
De enige twee puntjes die ik kan bedenken die niet vlekkeloos verliepen waren dat er bij het vervoer van ons appartement op Leros geen tijd stond vermeld voor het ophalen (terug) en dat de tijd van onze terugvlucht twee uur later was dan vermeld. Echter, het vervoer terug van Leros is simpel opgelost door bij het appartement dit na te vragen, dus dat was geen probleem! En na een telefoontje naar mevrouw Maria Kourouni was het ook opgelost met de vluchttijd (we werden twee uur later opgehaald). Dus zelfs dat is uiteindelijk prima verlopen.

Zoals ik al aangaf heeft het ons een heerlijke vakantie opgeleverd. Wij vonden Kalymnos, Leros en Patmos erg mooi qua natuur, bezienswaardigheden en mensen. Zeer hartelijk en veel persoonlijke aandacht (wat allicht samenhangt met de rustige periode). Om daarna af te sluiten in Kos was wel even wennen. Dat was veel toeristischer en na zo'n heerlijk begin vonden wij dat iets minder geslaagd. Echter, het hotel en de rest van Kos was mooi.

Kortom; een goed geregelde vakantie wat erg heeft bijgedragen aan een hele prettige ervaring! Wij hebben de positieve ervaringen al gedeeld met vrienden/collega's!

Met vriendelijke groet,
Justin en Loes

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Kalymnos - Leros - Patmos - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis