Beste Andros,

Wij hebben een super vakantie gehad in Griekenland. Heerlijk met onze 3 kinderen van Santorini naar Naxos naar Paros en uiteindelijk Athene gehopt!
Het was super geregeld, onze complimenten! Wij wisten niet dat de Grieken zo mooi op tijd konden zijn. Transfers van / naar haven waren altijd op tijd en bij aankomst op nieuw eiland stond er altijd iemand met een bordje voor ons klaar. In Santorini zijn we neergestreken in de Erato appartmenten, vlakbij hoofdstad Fira, in dorpje Firostefani. Wat een prachtige plek, heel handig dichtbij het dorp. En we vonden Firostefani eigenlijk nog leuker, iets relaxter, dan de hoofdstad Fira. De appartementen waren, op z'n Grieks, mooi blauw / wit ingericht. Schoon, comfortabel, helemaal goed. Kinderen konden vanuit hun appartement zo het zwembad in springen. Daarna richting Naxos gegaan daar hebben we heerlijk gesurfd en verbleven we in een surfclub die we zelf hadden geregeld, maar dat naast een hotel zit dat jij ook aanbiedt, Hotel Alkyoni. Uiteindelijk hebben we daar veel geluncht en heerlijk kunnen zwemmen in het zwembad. Echt een leuk hotel, mooie plek direct bij het strand. Daarna door naar Paros, Windmill Appartments. Wederom een heerlijke plek. Ideaal gelegen in het dorpje Naoussa, vlak achter het pittoreske haventje. En wat een lieve mensen, ze zaten vol met tips en hadden elke ochtend een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte marmelade en cakes. Na Paros zijn we naar Athene gevaren en hebben we in het Fresh Hotel gezeten. Totaal andere sfeer, echt een hip hotel met prachtige rooftop bar en klein zwembad. Fantastische ligging in Monasteraki, direct bij de Plakka. Vanuit hotel is het een eenvoudige wandeling naar de Acropolis, waarbij wij het Acropolis museum echt een hoogtepunt vonden. Twee dagen Athene was een mooi afsluiter van de vakantie, je bent al gewend aan de temperatuur, toch zo"n 36 graden in juli / augustus. Wederom keurig op tijd opgehaald en naar Athene airport gebracht.
Andros, fantastisch geregeld! Wij raden iedereen aan om met Eiland hoppen op maat naar Griekenland te gaan. Je gaat het druk krijgen!

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis