Beste Andros

De transfers waren allemaal geweldig geregeld en erg vriendelijke chauffeurs.

De hotels; het Vencia Boutique hotel was écht geweldig en ik zou zo weer terug gaan. Locatie perfect met maar 10 minuten lopen naar oud Mykonos. Medewerkers ontzettend vriendelijk en behulpzaam, het hotel erg gezellig en sfeervol. Jammer dat we alleen de eerste avond zeegezicht hadden en daarna verhuisde naar tuinzicht, maar goed werden één keer wakker met het prachtige uitzicht.
Het ontbijt was erg goed, veel keuze en meer dan genoeg en een heerlijk terras om 's-morgens te ontbijten. Mooi zwembad met perfect uitzicht. Echt een aanrader dit hotel.

Xenones Filotera had het uitzicht uit een droom.
De kamers en hotel niet zo gezellig en sfeervol als Vencia maar we waren natuurlijk een beetje verwend! Medewerkers ook erg vriendelijk en behulpzaam. Locatie was goed hoewel er niet echt iets op loopafstand was kon je een bus nemen (kwam om de 20min) en was je in 10 minuten of in Oia of in Fira dus heel goed te doen.
Het ontbijt moest je de avond van te voren bestellen en kreeg je geserveerd in je kamer of op het terras bij het zwembad.

Kortom het was een heerlijke tijd en verlieten Griekenland met pijn in ons hart maar hopen een keer terug te gaan.

Hartelijk dank voor al je goede zorgen en ik zal zeker bij je terug komen als er een volgende keer is. Mocht je nog meer willen weten, hoor ik het wel.

Vriendelijke groeten
Nicole

Vraag ook een offerte aan voor de 9-daagse reis Athene - Mykonos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis