Dag Andros,

We zijn weer thuis (na een mega vertraging afgelopen maandag met Transavia maar dat mag de pret verder niet drukken) en hebben het heerlijk gehad.

We waren aangenaam verrast door het hotel in Athene (waanzinnig mooi uitzicht op de Akropolis) en de goede service van de transfers daar ter plekke. Complimenten aan de chauffeurs. Het enige minpuntje was dat we eigenlijk maar werkelijk 1 dag in Athene hadden omdat we 's avonds laat aankwamen en de 2e ochtend al om 6 uur werden opgehaald, maar we gaan vast nog wel een keertje terug.

Naxos was ook helemaal top. Wat is dat een leuk eiland en wat is Chora een leuke plaats. Het hotel wat we daar hadden (Nissaki Beach) krijgt een dikke 10. Voor volgende gasten is het goed om te weten dat je voor hun ook kamer 205 moet boeken. Het balkon ligt zo gunstig dat je zowel uitzicht op zee én op het zwembad hebt. Een soort van best of both worlds 

Santorini zelf viel me wat tegen. Maar dat kan ook door de hordes Aziaten komen. Echt niet grappig dat er honderden mensen voor de zonsondergang in Oia door de straten rennen. Alsof de zon maar 1x in je leven ondergaat. Maar het hotel (Athermi) was oké. Niet zo super als Nissaki Beach maar het uitzicht vanaf het terras was werkelijk fenomenaal.

Kortom. Het was een topvakantie en voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groeten
Kitty

Vraag ook een offerte aan voor de 9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis