Beste heer Bosman,

Om maar met de deur in huis te vallen; het was een fantastische reis, die aan alle verwachtingen voldeed. We hebben een goede mix gemaakt van de verschillende eilanden. De rust van Sifnos en Folegandros, de kleinschalige levendigheid van Milos en de drukte van Naxos en Santorini. Op die laatste eilanden was ik 21 jaar geleden voor het laatst en wat is dat veranderd!
Over de organisatie alleen maar lof; altijd stond er een agent ons op de wachten met bus- of taxichauffeur en toen de ochtendboot naar Folegandros vanwege de harde wind niet ging, werden we de hele dag op de hoogte gehouden door de locale agent. We mochten tot 6 uur in het appartement blijven. Uiteindelijk ging de boot om 1 uur 's-nachts, maar het omboeken van tickets naar een andere maatschappij verliep soepel. Toen we om kwart voor vier in het donker op Folegandros aankwamen stond daar gewoon een man met een taxibusje op ons te wachten! Heel goed.
De accommodaties in Athene en op Sifnos, Folegandros en Santorini waren top. Die op Milos had alleen een slecht ontbijt (klein minpuntje) en die op Naxos had eigenlijk geen leefgedeelte, omdat beide ruimtes alleen met stapelbed en tweepersoonsbed waren gevuld. Maar omdat je toch veel buiten bent was dat niet een probleem. Ik zou misschien liever in Chora hebben gezeten, maar aan de ander kant was het lange strand van Ag. Anna ook wel heel mooi.
Kortom, dank voor de goede organisatie. Ik zal de mogelijkheden die uw bedrijf biedt zeker bij anderen aanbevelen.

Met groet,

Erik

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis