Beste Andros,

Fijn dat je ook nog na afloop informeert hoe het bevallen is.
Allereerst wil ik in ieder geval laten weten dat we een erg fijne vakantie gehad hebben, alles was werkelijk perfect geregeld, fijne hotels met allemaal een erg mooi uitzicht, maar vooral het vervoer van en naar het hotel of de veerboot was perfect geregeld, was er eerlijk gezegd wel bang voor dat het in Griekenland wel eens niet zo goed geregeld zou zijn.
Ik heb op de terugvlucht ook nog wat mensen gesproken die bij jouw geboekt hadden en ook die waren super tevreden, ik heb dan ook al wat kennissen enthousiast gemaakt voor eilandhoppenopmaat.nl.
Als ik de vakantie nog een keer zou moeten boeken, dan zou ik misschien een ander hotel in Athene uit hebben gezocht, Hotel Fresh was wel prima, alleen de buurt was wat minder, we voelden ons toch wat onveilig toen we s'avonds rond liepen om een restaurantje te zoeken.
Verder zou ik als hobby fotograaf graag 1 of 2 nachten in Oia op Santorini zijn verbleven, overdag is het licht eigenlijk te fel om mooie foto's te maken, s 'avonds en s ‘morgens is het licht beter.
Ik zag dat de hotels daar wel wat prijziger zijn, maar dat had ik er wel voor over gehad, zeker ook omdat ons laatste hotel in Megaloghori geen restaurant had en er in het plaatsje niet zo erg veel goede restaurants zaten.

Mvg,

Wico

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis