Beste Andros,

Eric en ik wilden je even laten weten dat we weer een geweldige vakantie hebben gehad. Het was weer een perfecte combinatie. Het hotel in Rhodos stad was mooi en luxe en de mensen supervriendelijk. Nadat de misverstanden met de reispapieren waren opgelost hebben we daar geen problemen meer gehad.

Reis naar Symi ging ook prima. Wat een geweldig eiland zeg!! We hebben zoveel leuke dingen daar gedaan. We zijn naar de kleine strandjes geweest met de watertaxi en hebben een hele dag een boottrip gemaakt inclusief een gezelllige bbq op het strand. Het is zo'n leuk eiland vol met leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Ook het hotel was super! Hele lieve mensen, supergoede service.

Stegna was echt een heerlijke afsluiter. Alles ging goed met de huurauto maar we moesten wel een grotere auto nemen want de koffers pasten niet in de kleine auto die voor ons was gereserveerd. Bella Vista was ook weer geweldig. Mooi gelegen, heerlijke kamer en een supermooi uitzicht. We hebben echt genoten van die laatste dagen in Stegna. We wilden helemaal niet naar huis.

Dus weer heel erg bedankt voor alles. We hebben weer een topvakantie gehad en zullen volgend jaar zeker weer bij je boeken als we weer naar Griekenland gaan. We hebben trouwens ook helemaal geen problemen gehad m.b.t. tot de huidige onrust in Griekenland. We hebben er echt helemaal niets van gemerkt. Behalve dan dat het rustiger is overal. De mensen daar merken het natuurlijk wel heel erg, maar ze zijn heel blij met de toeristen die wel komen.

Nogmaals bedankt!!

Groet,
Annemieke & Eric

Vraag ook een offerte aan voor de 8-daagse reis Rhodos - Symi

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis