Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en waren onder de indruk hoe goed alles verliep!

Alles klopte gewoon; we werden vriendelijk onthaald door de contactpersonen op het vliegveld en bij de ferries. Alles verliep op tijd en we werden goed geinformeerd over ophaaltijden of wijzigingen daarin. Dat was zo relaxed.

De eilanden zijn ons alledrie goed bevallen, elk op eigen wijze en we hebben genoten van alles dat we gezien en gedaan hebben. We hebben op Naxos en Paros een auto gehuurd en lekker rondgetoerd. We zijn ook naar anti-Paros geweest. Op Santorini zijn we met de bus naar Fira geweest. De laatste keer dat ik ging eiland hoppen was 30 jaar geleden en ik heb me verbaasd over de toename van ferries en draagvleugelboten, evenals de uitvoering daarvan (veel luxer), de hoeveelheid mensen (in september ook nog!), machtig om te zien allemaal.

De accommodaties waren ook helemaal goed;
Naxos resort op Naxos zit op een uitstekende locatie vlakbij stadcentrum van Chora en strand, toch rustig gelegen. Mooi hotel en zwembad, comfortabele, schone, ruime kamer (en badkamer ), goed ontbijt en vriendelijk personeel.
Kanales op Paros; dat vonden we nog heerlijker; mooi ingericht hotel, kleinschalig, vriendelijke personeel met veel persoonlijke aandacht, prachtige locatie met schitterend uitzicht en sfeer waar we geen genoeg van kregen. Superontbijt en het restaurant beviel ook heel goed. Mooie, ruime, smaakvolle kamers (en badkamer weer helemaal OK). Wij hadden wat last van het zwembad (de water ‘overloop' lag vlak bij onze kamer en dat stoorde onze nachtrust omdat we nu eenmaal aan stilte gewend zijn, maar we kregen meteen een andere kamer).
Nissia appartement op Santorini; leuke appartementen, weer op een goede locatie (aan het strand van Kamari), eenvoudiger maar dat was onze keuze. Ruimte genoeg, leuke omgeving en ook vriendelijk personeel. Enig minpuntje was het matras op het bed, dat was niet zo comfortabel (er zat een kuil in), maar voor 3 nachten hebben we dat voor lief genomen.

Daarbij hadden we ook nog 2 weken heel warm, schitterend weer, geen storm 

Dus hierbij heel veel dank voor de organisatie en alle informatie Andros!

Voor herhaling vatbaar!

Met vriendelijke groeten,
Anita

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis