We hebben een schitterende reis gehad, prachtige eilanden gezien (waarvan Folegandros en Sifnos heimelijk mijn favorieten waren). De accomodaties waren zeer aangenaam en prachtig gelegen. Alleen het laatste hotel Zephyros op Santorini vonden we een hele aanpassing na de open hotelletjes met prachtige zichten op de vorige plaatsen. Maar de kamer (superieur) was daar dan weer wel heel mooi.
Alle regelingen verliepen heel vlot! En uw service was ongelooflijk toen bleek dat we een andere ferry moesten hebben ipv de Aqua Jewel.
En....we hadden toch niet op het dek gekund toen want de zee was erg ruw die dag..
Nogmaals, we hebben enorm genoten van de hele reis en zullen niet aarzelen nogmaals bij u zo'n reis te boeken. Dat zal allicht niet direct volgend jaar zijn maar het komt er wel van hoor! Ons verlanglijstje is nog heel lang: nog Griekse eilanden, maar ev ook de kleinere Canarische eilanden of zelfs de Azoren om de Aqua Jewel te zoeken! Nee hoor, ze kli nken alleen boeiend en moeten ook de moeite zijn. Ik zal tegen dan op uw website wel info vinden zeker. Of als u een brochure heeft mag u deze ook altijd naar ons sturen.
Nogmaals enorm veel dank voor uw service, zowel voor de planning als voor de hulp tijdens de reis! Dat wordt zeer gewaardeerd door ons!

Groeten,
Liesbet

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis