Beste Andros,

Wij willen je ontzettend bedanken voor de perfecte organisatie! Het is een prachtige reis geweest. Enerzijds omdat Griekenland zo'n fijn land is om te bezoeken met een vakantie maar dit keer zeker ook door de perfecte organisatie.

Wij gaan al vrij lang per auto naar het Griekse vasteland. Een van de prettige kanten van de Grieken is hun relaxedheid, maar de ervaring die we daarbij hadden was ook dat een afspraak wel eens wat later werd. Wij zijn echt zeer aangenaam verrast deze vakantie want overal stond al iemand klaar om ons te vervoeren of informeren. Of het nu 5 uur 's ochtends was of 2 uur 's nachts het vervoer was er en men was er om ons te informeren.

De informatie vooraf was prima, een mooi kort overzicht van de reisbescheiden en de mogelijkheden op de eilanden.
De vliegreis was goed. Het vervoer naar Rafina uitstekend! Door een uiterst vriendelijke taxi chauffeur die een enveloppe voor ons had met alle reisbescheiden en de aankondiging dat de tickets voor het vervoer naar Naxos & Amorgos later zou worden gegeven. Al het vervoer was uitstekend geregeld!
Het hotel in Mikonos was prima met een uiterst vriendelijke hotel manager die zeer behulpzaam was. Net zo behulpzaam als de mensen die ons opwachten bij de haven en ons geïnformeerd hebben over wat we allemaal op Mikonos zouden kunnen doen.
Het hotel in Naxos was uitstekend. De familie die het runt is zeer vriendelijk en behulpzaam. Met betrekking tot Naxos willen we aangegeven dat we echt zeer tevreden zijn over Anastasia van de lokale agent. Zij was zeer behulpzaam en nam alle tijd om met ons te bedenken wat de beste oplossing was voor het feit dat de geplande boot naar Amorgos kapot was. Iedere kleine wijziging heeft ze aan ons gecommuniceerd (een kwartiertje later ophalen) en we hadden echt het gevoel door haar in de watten te worden gelegd. Toen we terug kwamen van Amorgos naar Naxos stond ze ons ook weer op te wachten terwijl ze dat ook aan de chauffeur van het busje had kunnen overlaten.
Het hotel op Amorgos was goed. De dame van het Hotel, Nikki, was zeer behulpzaam en informatief. Ze heeft ons allerlei tips gegeven en al het vervoer op het eiland voor ons geregeld.
Het hotel op Santorini was goed. De dame van het hotel was een beetje stug of zoals Nel het noemt dominant vriendelijk. Dat was even wennen ten opzichte van de zeer vriendelijke, behulpzame en informatieve mensen van de andere hotels. Maar we moeten ook zeggen dat toen we daar een beetje doorheen keken ze wel degelijk behulpzaam en informatief was.
Op ieder eiland (behalve Amorgos) kregen we een ontvangst van een persoon met een kort praatje over het eiland en de mogelijkheden en een 06 nummer van die persoon om vooral te bellen als er iets mocht zijn. Op Amorgos werd deze rol prima ingevuld door Nikki van het hotel.

Naast de organisatie van de reis was de reis fantastisch door de prachtige eilanden en alle aardige Grieken die we hebben ontmoet tijdens onze vakantie.

Kortom we hebben een prachtvakantie gehad!

Efcharisto poli!

Met vriendelijke groeten,

Frits & Nel

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis