Wij hebben een fantastische vakantie gehad!

Van begin tot eind was alles geweldig geregeld. Bij aankomst stond de auto klaar en het appartement op Mykonos was prachtig. We zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben het hele eiland in een paar dagen verkend. De tickets voor de boot lagen klaar en alle overtochten waren goed geregeld.
Op Paros wederom gastvrij ontvangen, weer een mooi appartement en een prachtig vissers dorp, Naousa op loop afstand. Ook hier stond de auto netjes klaar.
Op Naxos hadden we een heerlijk plekje aan een binnentuin, waar een Griekse oma de plantjes bij hield en ons van alles -in het Engels!- over Griekenland heeft verteld. Goed dat we daar ook een auto hadden. De afstanden zijn niet zo heel groot, maar de bereikbaarheid valt zonder vervoer niet mee.
Het was bij bijzonder hoe snel we op Santorini in alle chaos aan de haven met de auto alweer onderweg waren. Het hotel was prima, gastvrij.
Ook hier het eiland doorkruist en alle leuke plaatsjes bezocht.
En dan ook nog heerlijk weer, zonnetje, wind en zeker niet te heet. Veel mooie strandjes bezocht, de een georganiseerd met alles erop en eraan. De ander rustig.

Wat ons vooral opviel was de enorme gastvrijheid van de Griekse bevolking. Iedereen nam de tijd voor een praatje en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit was onze eerste kennis making met Griekenland en wij gaan absoluut er weer naar terug.

Bedankt voor de geweldige organisatie, hierdoor hoefden wij alleen nog maar te genieten!

Vriendelijke groet,
Elles en Dick

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis