Beste Andros,

Het was een geweldige vakantie! We begonnen in het drukke Athene waar we ontzettend veel gezien hebben. Het was heerlijk om daarna vier dagen op het rustige Sifnos te verblijven. Milos heeft een heel bijzonder landschap, vooral aan de kusten (Kleftiko, Sarakiniko enz.). Op Santorini zijn wij zo´n 24 jaar geleden ook geweest, het is nog steeds indrukwekkend, maar wel veel drukker geworden. Op Kreta verbleven we aan de zuidkust in Mirtos, waar het allemaal weer wat gemoedelijker is. Een echte aanrader is daar een wandeling (deels beklimming) door de Sarakina kloof.

Alle transfers tussen hotel/appartement en (lucht)haven waren perfect geregeld. Alleen in Heraklion stond de man van de autoverhuur bij de verkeerde ferry te wachten, maar na een telefoontje was hij binnen 2 minuten bij ons.

De accommodaties waren redelijk tot zeer goed. De hotelkamer in Athene was eigenlijk te klein voor 3 personen, en het hotel in Kamari, Santorini was wat karig uitgerust. Maar Alexandros Hotel op Sifnos was zeer goed en we mochten tot vertrek ´s avonds de kamer aanhouden. Ook over Mirabelli Apartments op Milos en Villa Kastro in Mirtos zijn we zeer te spreken. Alle accommodaties hadden airco, wat gezien de hitte erg prettig was.

Kortom, wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad. Hartelijk dank voor de goede organisatie van de reis.
Als we nog eens naar Griekenland gaan (sluit ik niet uit), dan komen we zeker bij je terug!

Met vriendelijke groet,
Gert en familie

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis