Beste Andros,

Bedankt voor je mail.

Zo, weer helemaal back to reality ondertussen, maar wat was het fijn!

We hebben enorm genoten van de vakantie. Alles was op en top geregeld, weinig tot geen wachten, vriendelijke chauffeurs, etc. etc. Behalve dat ze dan mijn naam vaak verkeerd schreven, waardoor enige verwarring ontstond haha. Maar dat was verder geen enkel probleem.

Athene vonden we geweldig! We hadden veel aan je tips gehad (ook voor de andere eilanden!). We hebben daar genoeg tijd gehad om alles te bekijken. Het hotel was prima, alleen aan een erg drukke straat. Dat in combinatie met een groep tieners die de hele nacht door trokken, waren het erg rumoerige nachten. Maar gelukkig zijn wij ook nog jong!

Paros & Naxos ook beide geweldig! Prachtige hotels, vriendelijke mensen en wederom al je tips opgevolgd, met succes! Op beide eilanden ook een quat gehuurd, om het eiland helmaal te kunnen zien, en dat was weldegelijk een succes.

Santorini is van zichzelf natuurlijk een verhaal apart. We hebben dit heel anders ervaren dan Paros en Naxos. Maar dit maakte de vakantie en het eilandhoppen op zich natuurlijk interessant. Het zijn totaal verschillende eilanden.
We hebben van Santorini overigens ook enorm genoten. Ook een quat gehuurd, natuurlijk wijn geproefd (wat overigens niet in uw tips stond, maar wij toch weldegelijk een tip vinden (bij Santo winery)), Muildier gereden, etc. :) Lekker toeristisch gedaan in ieder geval, maar vooral, enorm genoten!

Al met al was het geweldig en willen we u enorm bedanken voor uw tips en hulp!

We hebben het al aan meerdere mensen aangeraden!

Groetjes,

Veerle

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis