Ik kan u mededelen dat het Eilandhoppen ons goed bevallen is en alles goed verzorgd en geregeld was. Complimenten voor u.
De start in Athene begon helaas met wat regen en onweer, gelukkig was dit van korte duur. De accommodatie was netjes echter lag niet in een mooie buurt. Het uitzicht vanuit onze kamer was richting een parkje met alleen maar zwervers. De fietstour die wij geboekt hadden was erg leuk en zo hadden we in een korte tijd toch de belangrijkste bezienswaardigheden gezien.
De aankomst op Paros voelde voor ons t.o.v. Athene een stuk aangenamer, m.a.w. we hadden nu echt het vakantiegevoel. De accommodatie op Paros was zeer goed en de mensen waren zeer gastvrij. Ik zou deze aan een ieder dan ook aanbevelen. Ook de ligging en het uitzicht op zee/haven was super. Daarnaast is Paros een mooi en idyllisch eilandje met leuke dorpjes en mooie baaitjes. Het eiland Naxos was daarentegen wat grimmiger en rotsachtiger, echter ook mooi om te vertoeven. In de hoofdstad van Naxos was s'avonds genoeg te beleven. De accommodatie op Naxos was in onze ogen enigszins verouderd, echter wel schoon. Het eiland Santorini was ook weer idyllisch en Kamari was in onze ogen de beste keuze om te verblijven. Fira en Oia zijn gewoon leuk om een keer te bezoeken, maar ontzettend toeristisch. Ook de accommodatie in Kamari was prima met ruime kamers en een leuk maar klein zwembad.
Overall zijn we goed en vriendelijk ontvangen en hebben dan ook genoten van 12 mooie dagen.

Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groeten,
Marc

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis