We zijn alweer een weekje terug, van ons eilandhoppen avontuur. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad.
Het was echt geweldig. Het mooie van die eilandjes is dat, hoewel ze dicht bij elkaar liggen, ze allemaal een eigen karakter hebben. Elke keer weer een verrassing. We hebben jouw tips bij de hand gehouden, waarvoor dank. De kleinere eilandjes waren wel het leukst, elke keer op zoek naar een mooi strandje, restaurantje of dorpje. Een grote verrassing, voor mij, was Naoussa, toch een soort st. Tropez, dat verwacht je daar niet.
Ook opvallend. De eilanden zelf hebben eigenlijk helemaal geen last van de crisis (dit in tegenstelling tot Athene), hotels hebben dit jaar een topjaar gedraaid. Ze hebben natuurlijk wel iets te klagen, de Grieken zelf geven minder uit in de restaurants en tegenwoordig moeten ze belasting betalen (je krijgt nu overal bonnetjes, zonder bonnetje kom je het pand niet uit) dus ze houden wel minder over. Daar staat tegenover dat het er nog steeds erg mooi is en de zon er altijd schijnt.
Jullie hadden alles goed geregeld, mooie hotels en overal stonden mensen ons op te wachten. Zelfs bij de boten waar het af en toe best hectisch is. De kleinere hotels vonden wij vaak het leukst, daar kregen we vaak nog persoonlijke aandacht van de eigenaren.

Kortom een mooie vakantie! Dank voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groet
Edu

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis