We hebben twee geweldige weken gehad op Kreta. Alles was prima geregeld. De appartementen waren goed. Op de 1e plek nog op 2 verdiepingen, op de 2e plek 2 appartementen naast elkaar en op de 3e plek het penthouse met heel veel ruimte. We hebben genoten en het was boven verwachting.
We vonden na een week uit dat de achterklep van de huurauto niet op slot ging. Het leek wel of ie op slot ging en als je aan de hendel trok ging ie niet meteen open, maar trok je door dan ging ie wel open. We hebben de auto niet veel gebruikt en dus was het niet lastig, maar op de laatste dag zat onze bagage er wel in en wilden we toch nog wat doen. We belandden in Cretaquarium en hebben de auto met de achterzijde tegen het hek van de parkeerplaats gezet en niets aan de hand.
Het was wel maf om in de Sarakinakloof één gezin tegen te komen dat dezelfde trip deden als wij via jou, maar dan andersom. Het waren Vlamingen en op onze laatste dag hebben de kinderen zich de hele middag met elkaar vermaakt in het zwembad en op het terras. Er zaten in Villa Kastro meer gezinnen met pubers, en dat was voor de kinderen leuk. Ook Sougia vonden de kinderen trouwens prima. Wij vonden het er perfect. Lammert en ik zijn nog een keer met de auto naar Paleochora geweest om geld te pinnen, maar waren het er over eens dat we Sougia leuker vonden (vooral Lammert vond dat). Mij leek Paleochora ook wel OK, maar het kleinschalige in Sougia was geweldig. We hebben de Samariakloof gedaan en na afloop heerlijk gezwommen. De boottocht terug was ook de moeite waard. Samen met onze dochter zijn we aan het eind van de middag naar Lissos gelopen en weer terug. Wat een prachtige wandeling is dat.
We zijn op de terugweg naar Heraklion via Malia gegaan. We wilden het daar toch eens zien. We zijn er alleen maar door heen gereden, maar dat is echt heel wat anders. De laatste dag geluncht tussen Chersonissos en Heraklion in een tent aan het strand. Naast ons een strand met 7 rijen dik parasols met bedden en geen ruimte om zelf je handdoek uit te leggen. Ja, dat hebben we niet gezien in Sougia, Plakias en Mirtos.
We willen je bedanken voor de goede service en voor je advies om naar Zuid Kreta te gaan.
Groetjes,
Alien

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse rondreis Kreta: Mochlos- Mirtos - Frangokastello - Sougia

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis