Beste meneer Bosman,

Dank u wel! Wij hebben een fantastische vakantie gehad!!!

Alle accommodaties, ferries en transfers waren prima geregeld. Onze complimenten voor de keuze van de hotels/appartement en ook voor de chauffeurs, want deze reden keurig netjes. Ook waren we zeer content met de plaatsen in het vliegtuig met extra beenruimte. Het was onze eerste keer in Griekenland en we vinden het een heerlijk vakantieland. De Grieken zijn ontzettend aardige mensen en deden overal hun best om het ons naar de zin te maken. Ook van het eten hebben we genoten. Van de crisis hebben we helemaal niets gemerkt. We konden gewoon geld opnemen (was niet vaak nodig want we hadden toch veel cash meegenomen) en de winkels zijn gewoon bevoorraad. Ook van vluchtelingen hadden we geen last, waarschijnlijk waren we te ver van de Turkse kust vandaan om daar iets van te merken.

Persoonlijk ben ik helemaal weg van hotel ‘High Mill' in Parikia, Paros. Ik vind de mensen daar zò vriendelijk en relaxed en het eten vond ik daar het aller lekkerst. Heerlijk sfeertje!!!

Op Paros en op Naxos hebben we 1 dag een auto gehuurd en op Santorini een quad. Overal hebben we enorm genoten van alle schitterende vergezichten bij iedere bocht die je omging en van de meest fantastische kleuren van de zee.

Op Santorini ging er wat mis met de organisatie van een boottochtje. Dit was door de plaatselijke reisagent, Pierot van Travel Solutions, geregeld en dat liep in de soep en daardoor waren we een dag kwijt, jammer, maar niks aan te doen. Wat we ook wel jammer vonden, was het lawaai van de vliegtuigen boven hotel Hermes in Kamari, Santorini. Daar werd je ‘s nachts en ‘s morgens vroeg wakker van, dat was wel erg storend.

Het enige wat wij echt niet leuk vonden, was de Hispeed ferry van Santorini naar Kreta, omdat dit gereserveerde plaatsen zijn en je mocht niet ergens anders gaan zitten. Ik vond het nogal benauwend en vond de andere ferries veel prettiger. Maar het kan zijn dat er geen andere mogelijkheden zijn.

Het appartement in Mirtos vonden wij ook erg mooi en daar hebben we nog wel een suggestie voor u (zijn we vast niet de eerste of de enigen): een zwembadje zou daar wel erg lekker zijn, evenals een afdak voor de auto, want je verbrandt jezelf haast bij het instappen. De routebeschrijving van Heraklion naar Mirtos klopte uitstekend. We kwamen in het donker aan omdat de ferry vertraagd was door de wind en het was een spannende tocht, dus we waren heel blij met de beschrijving van u. Later ontdekten we in Mirtos een andere route omhoog naar het appartement, deze weg vonden wij makkelijker dan de weg die u had beschreven door het dorp, omdat in het dorp allemaal auto's geparkeerd stonden en de stoepen erg hoog waren, waardoor het bijna onmogelijk was om de hoek om te gaan. Dit als tip voor volgende vakantiegangers.

Al met al hebben wij een uitstekende vakantie gehad.
We bedanken u dan ook heel hartelijk voor de geweldige organisatie en misschien gaan we in de toekomst nog wel vaker op deze wijze op vakantie.

Hartelijke groeten,
Gerhard en Erika

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini - Kreta

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis