Beste Andros,

Wij hebben een prima vakantie gehad met prachtig mooi weer, veel gezien en vriendelijke Grieken ontmoet.

Athene was een prima hotel met een heerlijk ontbijt. Ook de man die ons van het vliegveld opgehaald heeft was zeer vriendelijk, en alle boottickets en hotelvouchers waren keurig op volgorde in de envelop wat het voor ons direct duidelijk maakte. Bij ons vroege vertrek, 6 uur, kregen we nog een lunchpakket mee.

Het hotel op Paros was prima en goed gelegen, 5 minuten over een wandelpad naar het strand en de boulevard met restaurantjes.
De kamer zelf was ook goed, 2 slaapkamers met bedden. Alleen in de woonkeuken was het bed minder... Een dunne matras op een gemetseld bed. Dikkere matras zou daar wat meer comfort geven.
Verder hadden wij een groot balkon wat weliswaar ook de toegang naar de kamer naast ons was, maar dat was geen probleem....groot genoeg.
De bushalte was direct voor de deur en met een ritje van 10-15 minuten waren wij zo in het gezellige vissersdorp Naousa.

Vanuit Paros vertrokken wij erg laat, had wel wat eerder gemogen....kwamen pas om 1 uur nachts op Amorgos aan. Het was dan ook heerlijk dat de taxi klaar stond.
Onze taxichauffeur kwamen wij de volgende dag in een restaurantje tegen, bleek familie te zijn van de hoteleigenaar.
Hier kregen wij als hotelkamer een 5 persoons appartement en de eigenares heeft ons een heleboel tips gegeven wat wij op het eiland beslist moesten zien....super!
Waar we bij dit hotel wel erg veel last van hadden waren muggen :-( mogelijk omdat het zo dicht aan het strand lag.

Naxos was een mooi nieuw hotel in een gezellige buurt bij prachtig mooi strand.
Misschien een tip voor volgende reizigers: als er 2 kamers geboekt moeten worden is het handig om te vermelden dat die vlak bij elkaar liggen. Wij zaten nu maximaal ver van elkaar.
Ook vanuit hier was het heel gemakkelijk om met de bus naar Naxos stad te gaan, maar in de buurt uit eten had ook genoeg mogelijkheden.

Santorini was dan alweer ons laatste eiland en wat ons betreft iets te toeristisch, toch hebben wij ook daar een prima tijd gehad.
Het hotel zag er prima uit maar was vergeleken met de anderen het minste.
Bij de douche hing de kop niet aan de muur, maar moest vastgehouden worden..niet zo praktisch.
Het bed was erg hard en voor het ontbijt werd de koffie en jus d'orange met kraanwater gemaakt wat een merkwaardige smaak had.
Ik weet dat dit allemaal erg persoonlijk is maar Hier had ik graag wat meer betaald voor een betere kwaliteit.
Ondanks deze minpuntjes hebben wij het prima naar onze zin gehad. Met de bus is Fira prima te bereiken....Oia hebben wij met een dagtrip -vulkaan...zonsondergang - gedaan.

Rest mij nu nog jullie te bedanken voor de prima georganiseerde vakantie waar wij met veel plezier aan terug denken.

Groetjes
Aletta

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis