Hallo Andros,

Prachtige reis, enorm mooie locaties ! Alles was piekfijn geregeld, de vluchten, de ferries, de hotels, het transport tussendoor. Voor ons persoonlijk waren Mykonos(party) en Santorini(druk) de iets mindere ervaring. Daarentegen heeft Paros maar vooral Naxos ons zeer bevallen. Hier loont het echt met een auto enkele dagen rond te reizen. De laatste dagen op Santorini werden alsmaar drukker en voller, tijd voor ons om er tussenuit te knijpen.
Wat ons vooral bijblijft, zijn de vriendelijke behulpzame mensen (in alle hotels), de prachtige blauwe zee, de pracht van de kusten en het lekkere eten en drinken. De ligging van het hotel op Naxos(uitzicht op woonwijk) kon beter. De ligging van de hotels op Mykonos en Santorini waren qua uitzicht grandioos, en Paros was ook heel goed.
Het Hotel in Naxos was in't algemeen een beetje minder (beetje chaotisch).
Vooral de vriendelijke mensen van het laatste hotel op Santorini zorgden voor een mooie afsluiter van deze trip. Vertel vooral aan uw volgende klanten dat er naast dit hotel een prachtige baai ligt, waar men praktisch helemaal alleen is de ganse dag. De steile afdaling en klim van een half uur(voor ervaren wandelaars) moet ze erbij nemen.

Bedankt voor jullie werk,
Anette en Jos

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis