Wij zijn beiden heel tevreden over de reis. De organisatie, gekozen hotels, de opvang ter plaatse (altijd ruim op tijd) verliepen vlekkeloos. Alle hotels waren goed gelegen, niet te groot, hartelijke ontvangst (met nog een extra plus voor het Vienoula's hotel in Mykonos), de Griekse gastvrijheid.
Kortom, we hebben ervan genoten.

We hebben klein 1 puntje dat eventueel zou kunnen genoteerd worden bij de instructie voor de ferry. Dit is eigenlijk vooral voor vertrek op Mykonos.
Op de andere eilanden wijst het vertrek zichzelf uit. Maar op Mykonos is er een grote kade, zonder ‘wachtgang'. Er hangen borden met ‘ramp 1', ‘ramp 2', enz. maar nergens een aanduiding welk schip met welke bestemming waar zal aankomen/vertrekken.
Dus, op een moment dat er gelijktijdig veel boten vertrekken is het niet duidelijk welke boot en waar te wachten. Toen wisten we ook nog niet dat bv ‘Terra Jet' de naam van het schip was, en niet de maatschappij.
Dit is niet iets waar jullie voor verantwoordelijk zijn, maar we geven het gewoon mee dat de organisatie aan die haven minder duidelijk is.


In ieder geval, bedankt voor deze mooie reis!
Dirk en Andrea

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis