We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alles is in ieder geval erg goed verlopen mbt ontvangst, hotels en transfers op de eilanden.
Alle hotels, hoewel allemaal weer totaal anders, waren mooi, schoon en gastvrij. Ontbijt en mogelijkheid tot een lunch waren bij allen ook heel goed.
Op Mykonos (hotel Kamari) hadden we in eerste instantie waarschijnlijk de meest gehorige kamer gekregen, maar de tweede dag zijn we meteen verplaatst naar een rustige kamer (we konden onze koffers inpakken en de sleutel van de nieuwe kamer met de verhuisde bagage ophalen toen we weer in het hotel waren).
Op Paros (hotel Parian Village) was het uitzicht vanuit de kamer, ontbijtbar en zwembad op de haven prachtig. Mooi en erg rustig hotel.
Naxos had helaas nogal last van een muggenplaag. Het hotel Katerina was mooi, helaas weinig plaatst rondom het zwembad, de bedjes lagen tegen elkaar aan zonder tafeltjes Hier hebben we dus geen gebruik van gemaakt, maar strand was dichtbij. Echt een familiehotel met goed ingerichte kamers.
Op Santorine nog even uitgerust van alles. Het hotel Marillia Villagewas mooi ingericht qua tuin en zwembad. De kamer zag er mooi uit, helaas was het bed op een verdieping niet zo handig, erg warm. Was wel een airco beschikbaar, maar daar was de ruimte te groot voor.

We hebben op alle eilanden een 125 cc scooter gehuurd om te verkennen, dit was goed te doen. Het enige eiland wat me tegenviel was Mykonos. Het was daar zo steriel schoon, dit leek op geen enkel ander Grieks eiland wat we ooit gezien hebben. Gelukkig waren de andere eilanden gewoon weer lekker Grieks, ook qua prijzen en eten.
Verder een kleine opmerking: 1 tot 1,5 uur aanwezig zijn in de haven voor de transfer is wel lang in de Griekse hitte.

Een heerlijke vakantie. Bedankt voor de goede organisatie en wie weet tot in de toekomst. Eilandhoppenopmaat is ons goed bevallen.

Met vriendelijke groeten,
Jeroen en Karin

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis