Goede middag,

we hebben een geweldige vakantie gehad, heel gevarieerd. Je hebt ons goede adviezen gegeven. We hadden na aankomst op Kos de boot wel kunnen halen, maar dit was veel rustiger. De drukte op Kos was wel even wennen, die opdringerige terrassen e.d..
Ook je advies om Kalymnos in te voegen en Leros in te korten was een goed advies. Taxivervoer liep goed. Soms was het een beetje gênant als er een taxi/bus staat om je 100 tot 150 meter verderop weer af te zetten (Patmos).

Ook bij vertrek uit Patmos stond er weer een taxi om ons bij de boot af te zetten. Hiervoor was 1 uur !!!! gepland. Na 3 kwartier lekker in de zon zitten kwam er ineens een brommerrijder langs met de opmerking dat de draagvleugelboot F/D Erato niet voer en dat we onze tickets moesten omzetten naar de Patmos Star. Dit was even "stressen" tientallen mensen moesten omboeken. wij gelukkig alleen maar naar Leros, andere mensen moeste boor naar Kos en sommige moesten het vliegtuig halen. De Patmos Star bleef liggen tot iedereen z'n ticket had en voer toen rustig naar Leros. Hier kwamen we dus zo'n 3 uur te laat aan. Gelukkig had ik tijdens het omboeken jullie lokale agent al gebeld en die wist nog van niets, maar heeft wel netjes de taxi geregeld.

Al met al hebben we een zeer geslaagde vakantie gehad.

Bedankt voor het regelen.
Met vriendelijke groeten,

René

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Kalymnos - Leros - Patmos - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis