Hallo Andros,

Wij hebben echt een geweldige vakantie gehad en het was heel fijn dat alles zo goed geregeld was. Het weer werkte natuurlijk ook geweldig mee! Het 'eiland hoppen' is ons goed bevallen, het zorgde voor afwisseling en geeft ons het gevoel dat we heel lang zijn weg geweest. We gaan het zeker nog eens doen er zijn tenslotte nog heel veel eilanden in Griekenland.
We waren ook tevreden over de hotels, dat we steeds in de hoofdstad van het eiland zaten vonden we echt heel prettig. Er is daar veel te zien en te doen (en omdat we vroeg in het seizoen zaten was er soms op de rest van de eilanden minder open).
Twee kleine tips:
-in de envelop met de vouchers zat geen voucher of aanwijzing hoe we op de dag van vertrek in de haven van Rhodos-stad moesten komen. Het was niet duidelijk dat we opgehaald zouden worden. Het hotel heeft hierover voor ons gebeld met de contactpersoon op Rhodos.
-voor de terugvlucht hadden we een boekingsnummer nodig om te kunnen inchecken bij Transavia, dat stond niet vermeld in de papieren en we hebben u daarover nog gebeld.

Bedankt voor het regelen van onze fijne vakantie!!!
met vriendelijke groeten, Corry

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Rhodos - Symi - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis