Het afhalen van de wagen, vouchers en oppikken van de ferry-tickets verliep allemaal vlekkeloos. De hotels waren prima en voor ons waren de eerste 2 locaties (Ithaka – Vati en Kefalonia – Sami) degenen die ons het meest aanspraken, aangezien ze beiden wat minder ‘intens' toeristisch waren. Bovendien is het hotel in Sami een belevenis op zich omwille van de supervriendelijke service. Qua comfort waren de hotels prima voor ons, geen grote luxe maar zeer netjes, vriendelijk en alles wat nodig was was aanwezig. Dus zelfs de Belgen zijn tevreden . Een aantal kleine suggesties (geen van allen storend, maar kan eventueel nuttig zijn voor mensen na ons):

- Het zou nuttig zijn om ook de geschatte reistijden van de havens naar de hotels aan te geven
- We kregen een Volkswagen Transporter. Zéér ruim uiteraard, maar geen airco voor de passagiers achterin en een extra kost te betalen (5€, dus niks erg) op de ferry van Kefalonia naar Zakynthos.

Buiten de bovenstaand details kan ik echt niks bedenken wat er kon verbeteren, dus dat wil eigenlijk zeggen dat het nagenoeg perfect was en dat we dan ook héél tevreden zijn.

Nogmaals dank voor de vlekkeloze organisatie. Laat maar horen als jullie ook nog andere bestemmingen in portefeuille hebben .

Vriendelijke groeten,

Koen

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Kefalonia - Zakynthos - Ithaki - Lefkas

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis