Goedemiddag Andros,

We hebben een hele leuke vakantie gehad dus eigenlijk kan onze reactie heel kort zijn. Alles was prima geregeld en verliep zoals je voor ons gereserveerd had.

De kamer in het hotel in Athene was vrij klein met 3 personen maar omdat je toch heel de dag weg bent, is dit niet echt een probleem. Met de " hop on hop off" bus die praktisch naast het hotel stopte, heel de dag de stad door, was heel goed te doen.

De kamer op Paros was uitstekend. Schoon, goede bedden, groot, uitzicht op zee ... enz. Wat een vriendelijke, gastvrije mensen. We hadden vooraf geen ontbijt gereserveerd maar zonder bijbetaling konden we daar wel gewoon gebruik van maken. Lekker een dag met een auto rondgereden, super goed naar onze zin gehad.

Wel jammer dat de boot op onze vertrekdag naar Amorgos pas om 22.00 uur was. Je komt echt midden in de nacht aan op Amorgos.

De kamer hier was ook goed. Wederom weer heel vriendelijk ontvangen. Vers geperste sinaasappelsap bij het ontbijt, niets was een probleem.
Ook hier met een auto rondgereden en heerlijke dagen gehad op Amorgos.

De kamer op Naxos zouden we niet meer boeken en dat is alleen omdat de bedden daar keihard zijn. Alleen om die rede want verder zijn het hier ook zeer vriendelijke mensen, de ligging is goed, vlakbij het zandstrand en eetgelegenheden enz.
Ook hier met een auto rondgereden.

De kamer op Santorini was ook goed. Goed ontbijt, vriendelijke mensen, goede ligging enz. Niets op aan te merken.

We konden bij de boot natuurlijk al wel gelijk merken dat het hier een stuk toeristische was, waarvan we van te voren op de hoogte waren. We waren echter een beetje verwent inmiddels met de luxe busjes waarmee we tot op dat moment mee waren vervoerd. In een snikheet, vol busje werden we gelukkig als eerste afgezet bij ons hotel.
We hebben hier 3 scooters gehuurd en is heel leuk om zo het eiland te verkennen. Goed naar onze zin gehad maar dit soort eilanden zijn voor ons net iets te toeristisch.

Met een uurtje vertraging maandag weer thuisgekomen en nu weer terug in het "normale" leven kijken wij terug op een zeer fijne, leuke goed verzorgde vakantie.

Dank je wel voor de goede zorgen, prettige en duidelijke communicatie en voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groet,

Les, Nienke en Monique

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis