Een vakantie om niet snel meer te vergeten. Alles was tot in de puntjes verzorgd.
Geland op Santorini werden we opgehaald en naar ons hotel gebracht. Niet hoeven zoeken naar een taxi maar gelijk instappen, wat is dat heerlijk en ontspannen. Veel uitleg gekregen van onze chauffeur en de nodige informatie in een enveloppe toegevoegd.
Het eerste eiland Santorini was heerlijk we verbleven in het plaatsje Kamari. Een heerlijke plek waar s’avonds ook het een en ander te doen was.
Hoofdstad is wel druk en toeristische maar een mooie ervaring.
Tweede eiland Naxos was heerlijk een buggy gehuurd en het eiland verkend. Het landschap is ruig en rotsachtig. Hotel was ook prima met erg vriendelijk personeel.
Derde eiland was Paros prachtig idyllisch met een prachtige haven waar je s’avonds heerlijk geniet van de zee en de omgeving. het heeft iets magisch. Helaas hebben wij daar een ongeluk gehad met een quad. Met vervelende gevolgen, maar Andros heeft ons enorm gesteund en geholpen. Ook het hotel waar wij verbleven Kanales was top.Zulke vriendelijke mensen ongelooflijk.
Het vierde eiland Mykanos was weer een druk en toeristisch eiland maar heel erg gezellig en ook hier een prachtige ervaring.
Ik kan iedereen aan raden om een reis te boeken bij Andros. Zeker als je een vakantie wilt hebben waar je heel erg ontzorgt wordt.
Een dikke 10 voor EILAND HOPPEN OP MAAT
Bedankt Susan en Sanne

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis