Wederom is het erg goed bevallen, bedankt voor het regelen van alle dingen hiervoor.
De veerdienst ging vlekkeloos en ze waren redelijk op tijd. Het is altijd genieten op deze boten vanwege het prachtige uitzicht op alle eilanden die je passeert.
Op Alonissos was het appartement van Nina's geweldig. Een hele schone en mooie kamer met prachtig uitzicht.
Ook de service was uitstekend met uitleg over alles wat het eiland te bieden had en waar je een auto kon huren.
Skopelos vonden wij het mooiste eiland van de 3. Maar eigenlijk zijn alle Griekse eilanden even mooi met hun eigen bezienswaardigheden.
Skopelos village was zeer lux. Het ademende misschien niet de Griekse sfeer maar alles was zeer ruim opgezet en het ontbijt was meer dan goed.
Ook het personeel was erg vriendelijk en werden heel goed geholpen. Ook een heel mooi verzorgd complex.
Op Skiathos was Luxury Living helaas de minste van de 3.
Het was wederom een mooie kamer (weliswaar zakelijk/hotel-achtig ingericht) en een prima ligging t.o.v. het centrum van Skiathos-stad.
Alleen was de trap naar het hotel een lastig obstakel met koffers. Ook ging het ontbijt niet helemaal goed.
Er was geen centrale ontbijt 'plaats' en kreeg het ontbijt op de kamer. Dit betekende dat je vooraf moest aangeven hoe laat je het ontbijt wou.
De voorlaatste dag was het ontbijt een half uur te laat. Dat kan gebeuren, het is tenslotte vakantie.
Alleen op de dag van vertrek ging het helemaal mis. Ontbijt was niet op tijd en de aangegeven tijd dat wij klaar moesten staan was een kwartier later dan de taxi had opgekregen.
Deze was begrijpelijk niet erg blij en hadden geluk dat hij er nog stond. Zonder ontbijt zijn wij gelukkig wel bij het vliegveld aangekomen.
Verder geen problemen gehad hoor en het overige vervoer was perfect. Helaas is alleen onze laatste accommodatie geen aanrader wat ons betreft.
Skiathos is overigens een prachtig eiland met een levendig en gezellig centrum. We hebben dan ook heel erg genoten van onze vakantie en zullen dit ook zeker nogmaals via eilandhoppenopmaat in de toekomst boeken.
Zelf hebben we ook geleerd dat wij liever voor de kleinere accommodaties moeten gaan omdat dit ons erg goed bevalt.

Nogmaals heel erg bedankt voor wederom een perfecte reis. We hebben er erg van genoten en zijn uitgerust weer in Nederland aangekomen.

Met vriendelijke groet en tot de volgende keer,
Helen

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Alonissos - Skopelos - Skiathos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis