We hebben een heerlijke vakantie gehad. Erg leuk om meerdere eilanden te zien en van iedere zijn eigen sfeer te ervaren!

Alonissos
Prachtige accomodatie, super mooie plek. Mooie natuur en lieve eigenaresse. Leuk dorp om te zitten. Fijn voor een loopje s avonds. Veel restaurants en huren van auto/scooter.

Skopolos
Ook mooi groen. Goede accomodatie. Niet echt iets om te eten in de buurt. Busje naar stad is super en in de accomodatie konden we vervoer huren.

Skiathos
Leuk eiland met al die heerlijke zanstrandjes. Accomodatie vrij afgelegen. Eerst voelden we ons wat afgesloten. De reservering voor een keukentje was niet goed overgekomen. Wel een erg goed verzorgd complex. Mooi strand op loopafstand. Geen tavernes in de buurt. Je bent daarmee wel afhankelijk van bus of ander vervoer.

Ferries
Ik begrijp dat je voor het boeken van de reis op een gegeven moment akkoord moet geven. Helaas bleek hierdoor dat bij het boeken van de ferry naar alonissos nog niet alles in de vaart was. Hierdoor waren we om 10 uur in de haven van skiathos en de boot ging om 19.00 uur. Wel jammer. Sta je met je spullen.

We hebben in overleg met onze contactpersoon zelf tickets geboekt en betaald voor een eerdere boot. Hij wilde wel de tickets terug die we niet gebruikten. Later begrepen we dat hij deze nog een jaar kan gebruiken. Misschien is hier iets mee te doen voor andere reizigers?

Groetjes,

Robert en linda

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Alonissos - Skopelos - Skiathos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis