We zijn nu ruim een week terug uit Kreta. De vlucht naar Heraklion is goed verlopen. Bij aankomst werden we in de aankomsthal opgewacht door een medewerker van het autoverhuurbedrijf. Hij naam de koffers aan en bracht ons snel naar de huurauto. Heel vlot konden we daarmee naar Mirtos vertrekken. De routebeschrijving bracht ons eenvoudig naar de bestemming. Een bordje op het verblijf verwelkomde ons. Een mooi verblijf in een prettige en complete accommodatie. Een klein maar fijn dorpje.
Na zes heerlijke dagen op weg naar Plakias. De afmetingen van de studio waren aanmerkelijk kleiner dan in het eerste verblijf. Maar de ligging ten opzichte van strand en plaats waren prima, alles op loopafstand.
Onze derde verblijf was in Paleochora. Alweer een mooie kamer, compleet en ook hier alles keurig netjes. En ook hier alles op loopafstand.
Kreta vonden we een fijn eiland met prachtige natuur en lieflijke dorpjes en steden. We hebben een heerlijke tijd daar doorgebracht.
Bij terugkomst in Heraklion hebben we de huurauto op de afgesproken plaats geparkeerd en de autosleutels in de daarvoor bestemde bus gedeponeerd.erg goed verzorgde reis Het melden op de luchthaven verliep goed en het vliegtuig bracht ons weer veilig en op tijd thuis.
We bedanken je heel hartelijk voor de goed verzorgde reis. En we zullen je daar waar mogelijk aanbevelen.
Met vriendelijke groet Jose en Michel

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse rondreis Kreta: Paleochora - Plakias - Mirtos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis