Hoi Andros,

We hebben een erg leuke vakantie gehad, met veel wisselende indrukken.
Het duurde vooral even om te wennen aan de "andere" stijl steden (gebouwen, straten, voertuigen enz.) dan hier.
In het begin kan e.e.a. wat rommelig overkomen op een Nederlander, maar na verloop van tijd ontwikkelt het zijn charme.

In Athene hebben we op dag 1 meteen een bijzondere ervaring gehad: stromende regen en donderend onweer terwijl wij ons net bovenop de Acropolisberg bevonden; inderdaad, het hoogste punt van de hele stad! Zelfs de lokalen hadden toch wel enige haast om de berg te verlaten, en wij volgden trouw hun voorbeeld. Erg indrukwekkend als de flits en de donder nagenoeg gelijk waarneembaar zijn, en niet op een leuke manier! Achteraf natuurlijk wel een mooi verhaal.

Het allermooiste was het feit dat de mythologie vooral op de eilanden van heel veel zaken af straalt.
Hoogtepunt van de reis: Een trip naar Cape Sounion in Athene (tempel van Poseidon), het huren van een Quad op Naxos en een dag lang met stralend mooi weer alle sights to see af rijden (prachtige bergweggetjes, en wat een mooie monumenten! De klim naar "Cave Zeus" was werkelijk ongelooflijk) en een dagtour op Santorini, waarbij we met een boot naar de vulkaan gingen, zijn wezen zwemmen in de hot springs en eindigden in Oia voor de zonsondergang.

Foto's hebben we ook meer dan genoeg: ruim 500 hebben we er gemaakt tijdens de reis!

Wat betreft de hotels en transfers is alles prima verlopen, onze complimenten daarvoor! De hotels waren netjes, hoewel Black Sandy Beach op Santorini even wennen was: prachtige entree en zwembad, hele aardige eigenaars, leuke ligging, maar de kleine kamer en toch wel wat verouderde badkamer waren wel even behelpen.

Alles met alles heb je ons een ervaring bezorgd die het geld ruimschoots waard is gebleken. We zullen je dan ook aanraden bij anderen en als wij volgend jaar besluiten opnieuw naar Griekenland te gaan, ben jij de eerste aan wie we denken. Nogmaals bedankt!

Groetjes,
Bert en Sanne.

Vraag ook een offerte aan voor de 9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis