Eilandhoppen op Maat is een organisatie die zich specialiseert in het op maat aanbieden van eilandhopreizen. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. Wij hebben persoonlijk alle eilanden bezocht, kennen de accommodaties die we aanbieden en kunnen u dus goed adviseren. Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan, zodat u echt de sfeer van het land kunt proeven. Alle reizen die wij aanbieden zijn aan te passen zoals u dat wilt, een dagje langer, een dagje korter, nog een extra eiland erbij, geen probleem! Heeft u speciale wensen die u niet op onze website kunt vinden? Neem dan contact met ons op.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Andros Bosman

Dankzij mijn studie en werk heb ik in korte tijd een aantal landen over de wereld mogen zien. Ik heb geweldige ervaringen opgedaan, van het lopen van de Inca Trail in Peru tot het bezoeken van de Verboden Stad in Peking, China. Deze foto is gemaakt bij de Colca Canyon in Peru. Ondanks deze fantastische ervaringen blijven landen binnen Europa als Spanje en Griekenland ook altijd trekken.

Ik ben een enorme Griekenlandfan en ben hier inmiddels al ruim 80 keer geweest. Elke keer weer heb ik een fantastische tijd; het eten, de gastvrijheid van de mensen, het weer en een helderblauwe zee.

Andros

Vooral eilandhoppen vind ik erg leuk, het leren kennen van een eiland en daarna in alle rust in het zonnetje op het dek van de ferry je ervaringen herbeleven en een planning maken voor het volgende eiland! Heerlijk! Het verveelt niet want elk eiland is weer anders. Ik heb ruim 11 jaar ervaring met het aanbieden van eilandhopreizen bij verschillende bedrijven en heb alle eilanden die wij aanbieden minimaal één keer, maar vaak meerdere keren, bezocht.

Linda van der Heijden

Met enige regelmaat spring ik bij op kantoor van Eilandhoppen op Maat. Reizen is een van mijn grote passies en heb verschillende werelddelen met veel plezier bezocht. In 2009 heb ik kennisgemaakt met eilandhoppen door de Cycladen, wat me erg goed bevallen is. Athene, Mykonos, Naxos, Ios en Santorini heb ik toen bezocht. Deze eilanden waren stuk voor stuk verschillend en erg interessant. Mijn hoogtepunt was de zonsondergang op Santorini, één van de mooiste die ik ooit gezien heb. Op Naxos heb ik een auto gehuurd om zo nog meer van het eiland te leren kennen. Dit is op Naxos zeker aan te raden omdat het eiland best groot is. Na deze vakantie ben ik meerdere keren naar Griekenland teruggegaan, bijvoorbeeld naar de Ionische eilandengroep. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Linda