Hallo Andros,

We hebben een onbezorgde en prettige vakantie achter de rug, dankzij Uw goede zorgen. Alles is naar wens gegaan, met uitzondering van de transfer in Athene. Maar ook dat is achteraf netjes opgelost.
Op iedere kade konden we onze contactpersoon makkelijk vinden, en verliep het transport naar de accommodatie soepel.
Van elke reisagent ter plekke kregen we een nuttige brief met de "pick up tijd", en de contactgegevens.
Communicatie via mail en telefoon verloopt soepel, en dat is een prettig idee mochten er problemen ontstaan.
Fijn om even contact te hebben toen we in de stress zaten, over de vertrektijd van de boot in Santorini naar Kreta, waardoor we onze dochter niet konden ophalen.

Wat betreft de accomodaties :

Athene, een gemiddeld stads hotel, wel luidruchtig omdat we aan de straatkant zaten, maar met een goede ligging bijna naast de metro.
Paros, voor ons het mooiste hotel, wat een luxe, en fantastisch uitzicht, maar ook knus en gezellig. We hebben bijna elke avond daar 's avonds gegeten, en dat was altijd erg lekker en verzorgd. Absolute aanrader !!
Naxos, ligging wel direct aan het strand, maar met een drukke weg er tussen. Strandbedden, die bij het hotel horen zijn niet kosteloos.Kamers waren erg mooi en groot. Het ontbijt is in een klein kamertje, niet erg aantrekkelijk. Verder is alles daar bij de hand, leuke eettentjes in de straat.
Santorini, prima kamer, maar ook de ligging was heel erg goed. We dachten eerst dat we helemaal naar beneden moesten voor het centrum. Maar boven langs stonden we in enkele minuten in hartje Fira. Je loopt dan meteen naast de kraterrand met prachtig uitzicht.
Overigens is naast het hotel een parkje, waar je de zonsondergang heel mooi kunt zien.
Hele aardige jongen trouwens die ons ophaalde bij de kade ( Panos was zijn naam ) Vertelde meteen ook van alles over het eiland. Omdat we pas 's avonds de boot op konden, en de kamer leeg moest, hebben ze voor ons de ontbijtzaal open gemaakt zodat we in de airco konden zitten. Ontbijten in Fira deden we altijd in het stadje. Het ontbijt in het hotel stelde niets voor en kostte 9 euro pp.

Alle mensen die we ontmoet hebben waren enorm gastvrij en hartelijk,dat zal de aard van de Grieken zijn, maar was toch heel fijn om te ervaren.

Hartelijk dank voor een perfect georganiseerde reis !

Vriendelijke groet,
Netty

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis