We hebben een geweldige vakantie gehad. Alles was door jou erg goed geregeld. De vlucht naar Athene met aansluitend vervoer per taxi naar de ferry in Piraeus met een vriendelijke en behulpzame chauffeur. Sifnos is een erg mooi eiland, waar we goed hebben kunnen wandelen en lekker hebben kunnen eten. Het Nirides hotel is prachtig, ligt mooi met uitzicht op strand en erg klantvriendelijk en service gericht. Een aanrader. En zoals overal: ophalen van ferry en brengen naar hotel v.v. was goed geregeld. Altijd op tijd en vriendelijk.
En daarna naar Milos. Een schitterend eiland met prachtige natuur en leuke plaatsen om te bezoeken. In Niki Savvas Suites hadden we een mooie grote kamer. Het ligt schitterend aan zee en vanuit onze kamer keken we op zee en hadden ook uitzicht op de zonsondergang. Een totaal ander hotel dan Nirides. Eigenlijk is Nikki Savvas een mooie B&B. Zo was er geen gezamenlijke ontbijtruimte. Ontbijt bestelde je de avond te voren en het werd dan op de afgesproken tijd op de kamer gebracht. De service was prima, ook weer erg vriendelijk en persoonlijk.
Folegandros was ook weer een plaatje. Wel kleiner dan Milos en Sifnos. Ook hier hebben we genoten. Het Aria boetiek hotel ligt schitterend aan de rand van Chora met een geweldig uitzicht. Het is een mooi hotel. De service is ok, maar past niet bij zo'n mooi en schitterend gelegen hotel. In tegen stelling tot alle andere hotels, die we bezocht hebben tijdens onze trip, was men hier minder klantgericht en pro-actief. Wanneer je het ging vragen deed men het voor je, maar uit zich zelf zag men het niet. Heeft ons plezier zeker niet minder gemaakt. Ook hier hebben we een mooie tijd gehad.
En als laatste Santorini. Het eiland is schitteren, maar eigenlijk totaal verpest door de enorme drukte. Zeker de hoofdstad Fira is een grote kermis. Het was weer veel drukker dan toen we er 3 jaar geleden waren. We wisten dit, dus we waren er op voorbereid. Maar hoe schitterend en rustig is dan hotel Arthemi suites: “near to paradise”. Door een aantal aanpassingen was het nog mooier dan 3 jaar geleden. De ligging is adembenemend, de service is persoonlijk en top. Hier weet men je echt gast te laten voelen. Puur genieten en ontspannen. En we hebben een lange wandeling in een erg rustig gebied. Heel bijzonder. Alleen al voor Arthemi Suites willen we zeker terug naar Santorini, ondanks de drukte op het eiland.
Andros, bedankt. Je heb alles perfect geregeld, waardoor we een prachtige vakantie hebben gehad. We hebben er erg van genoten.

Groeten,

Lydia en Adriaan

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis